Mallory fra Love is Blind
Mallory var vist ikke helt tilfreds med sin forlovelsesring. © Netflix

Vælger deltagerne i Love is Blind selv forlovelsesringene? Her er, hvad du skal vide

Skaberen af programmet gør os klogere!

24. februar 2022 af Rie Kirkebjerg Kastberg

Bare at tage på en uformel blinddate ville kræve en uhyre lang overtagelsesproces (og ikke mindst en hel flaske rødvin), så dét, at deltagerne i Love is Blind GIFTER SIG uden at have set hinanden, er virkelig svært for os at sætte os ind i. 

Dog vi er lykkelige over, at de modige deltagere kaster sig ud i dates, drinks i guld-vinglas og frierier, for det er netop det, der gør Love is Blind til et genialt datingprogram. Og intet frieri uden den perfekte forlovelsesring – men hvor kommer forlovelsesringene, som deltagerne frier med, fra? Hvem køber dem? Vælger de dem selv? 

DEEPTI VEMPATI
Det bliver spændende, om Deepti beholder sin ring eller ej. © Netflix

Produktionen skaffer ringene

Ja, vi har ret mange spørgsmål, og heldigvis gør skaberen af Love is Blind, Chris Coelen, os meget klogere i et interview, han har lavet med Variety.

Det viser sig, at Kyle, som har sin mors forlovelsesring med (vi ville ærligt talt blive ret kede af det, hvis vores kommende søn friede i et realityprogram med vores personlige arvestykke, men okay), er ret unik, for de fleste af deltagerne har ikke har deres egen forlovelsesring med.

Coelen fortæller: “Hvis deltagerne vil fri med en ring, giver vi – op til et bestemt niveau – en ring, som de kan gøre det med. Hvis de vælger at gøre det, giver vi dem faktisk flere valg. Der er 10 til 12 forskellige stilarter og farver.”

Så ja, det er altså muligt at vælge guld fremfor sølv (her tænker vi især på én særlig deltager...), og faktisk synes vi, at udvalget lyder ret fornuftigt!

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.