FBoy Island Danmark
Vi glæder os til at se den danske udgave af FBoy Island! © HBO Max

Var du vild med realityprogrammet FBOY Island? Nu kommer der en dansk udgave

En tropisk ø, tre kvinder og 24 mænd – det kan kun blive underholdende!

28. april 2022 af Henny Müller Dahl

En tropisk ø, tre kvinder – og så lige 24 mænd. Andet skal der ikke til for at lave et sjovt og underholdende realityprogram. Det er det amerikanske realityshow FBOY Island i hvert fald et godt bevis på. Denne populære Max Original-serie har nemlig været en vaskeægte seersucces, siden den landede på HBO Max i sommeren 2021. Og hvis du som så mange andre heller ikke kunne få nok af flirteriet og dramaet i ø-paradiset, så er der gode nyheder til dig. En dansk version med titlen FBOY Island Danmark er nemlig undervejs! 

FBoy Island deltagere og vært
Vi er sikre på, at FBOY Island Danmark bliver lige underholdende som den amerikanske version på billedet. © HBO Max

12 niceguys og 12 fuckboys

I programmet med det anderledes datingkoncept skal tre kvinder flytte til en solrig og tropisk ø, og det er ikke fiskestænger, rent drikkevand, solcreme eller andre nødvendigheder, som mange af os måske ville foretrække at have med ud på en øde ø, som kvinderne har med sig. I stedet får de nemlig selskab af 24 mænd! Og dét kan nu også noget.

Af de 24 mænd er der 12 selvudråbte nice guys, som er på jagt efter ægte kærlighed, mens de andre 12 er selvudråbte fuckboys, der kun er med for at vinde den helt store præmie (som altså er iskolde kontanter, hvis nogen skulle være i tvivl). 

Et datingprogram med kvinderne i centrum

De tre kvinder skal forsøgte at navigere i, hvem af mændene der, ligesom dem selv, også har et håb om at finde ægte kærlighed, og undervejs finder kvinderne – og seerne selvfølgelig – ud af, hvem der egentlig har hvilke intentioner. Hvis dét ikke er spændende, så ved vi næsten ikke, hvad der er!

Programmet sætter kvinderne i centrum, og det er derfor dem, der skal træffe de afgørende beslutninger. Det er endnu ikke offentliggjort, hvornår vi kan forvente at se FBoy Island Danmark på HBO Max, men som de suckers for reality, vi er, glæder vi os selvfølgelig allerede!