Duoen bag den nye serie Chosen
Duoen bag den nye serie Chosen© Nikolaj Thaning Rentzmann

Var du vild med The Rain? Så skal du se den nye Netflix-serie af samme skabere

Hemmeligheder, løgne og så lige et meteornedslag i udkantsdanmark – ja tak!

25. november 2020 af Ida Storm Frøslev Hansen

En dødelig virus, der spredes gennem regn, og sætter alle mennesker i hele verden i faren – og nå ja, så stammer virusen simpelthen fra Danmark! Lyder det som et velkendt plot? Så har du nok marathon-set Netflix-serien The Rain lige så hurtigt, som vi har! De tre sæsoner bingede vi dog hurtigt færdige, og nu mangler vi vores næste spændende, danske serie-fix. 

Men heldigvis er hjælpen på vej! Den succesfulde duo, Tall & Small, som står bag The Rain, har fået en aftale i hus med Netflix, der sikrer os mange flere spændende timer foran skærmen – og det siger vi jo aldrig nej tak til, vel? 

Duoen skal nu lave den nye, danske Netflix-serie Chosen, og det lyder næsten for spændende til at være sandt!

The Rain
Var du vild med The Rain? Så kommer du til at elske Chosen!© Per Arnesen / Netflix

Det falske meteornedslag

Chosen er en sci-fi-historie, som vi kender det fra The Rain, men denne gang omhandler historien en ung pige, hvis virkelighed pludseligt bliver vendt på hovedet. Alt, hun troede, hun vidste, viser sig at være forkert, og verden er slet ikke så sikker, tryg og skøn, som hun troede. 

For 17 år siden ramte en meteor den lille by, Emma bor i. Eller gjorde der? Emma opdager, at hele meteor-historien er en stor løgn. Men hvad var det så, der ramte den lille by? Måske noget langt mere kraftfuldt? 

Vi kan ikke vente med at få svar på alle de hårrejsende spørgsmål, og til at finde ud af, hvad det var, der ramte Emmas lille by. 

Tall & Small har skrevet den spændende historie om Emma
Tall & Small har skrevet den spændende historie om Emma.© Nikolaj Thaning Rentzmann

Vi må vente på Emma

Men det bliver hverken i dag eller i morgen, vi får at se, hvad der egentlig skete i Emmas lille by for 17 år siden. 

Produktionen af serien forventes først at starte i år, så der går lige lidt, inden historien om Emma rammer vores skærme.

Vi håber på, at duoens nyeste Netflix Original serie, Nisser, der blander jul med gys, snart lander på vores streamingtjeneste, så vi i det mindste kan fordrive ventetiden med den!

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.