Scarlett Johansson på den røde løber
Se for eksempel Scarlett Johansons og Selena Gomez' allerførste auditions. © Wenn, Pope Productions

Sådan så 9 verdensstjerners auditions ud, da de søgte roller i store film

Vi griner seriøst af Matthew McConaughey og hans grydehår, der styrer en usynlig bil

9. november 2018 af Freyja S. Anderberg

Til daglig kender vi dem fra de største Hollywood-film. De spankulerer ned ad den røde løber i det flotteste gallatøj, og de modtager priser for deres fantastiske præstationer. Men de er allesammen startet et sted. Nogle af dem som børn og andre som unge. 

Vi synes ikke, at I skal gå glip af øjeblikke fra disse kendissers første auditions til store film, for de er altså både søde og sjove! 

1. Megan Fox

I filmene Transformers stifter vi bekendtskab med Mikaela Banes, som bliver kærester med Sam Witwicky. Det er gudesmukke Megan Fox, der spiller Mikaela, og hun fik rollen med denne audition: 

2. Emma Stone

Søde Emma Stone kender vi fra film som La La Land, Crazy, Stupid, Love og The Amazing Spider-Man. Hun havde også hovedrollen i filmen Easy A, og vi har har fundet hendes audition til rollen som Olive Penderghast her:

3. Scarlett Johansson

Årh! Se lige, hvor lille og sød Scarlett Johansson er her, da hun som (kun) ni-årig søgte rollen som Judy Shepherd i Jumanji. Dog var det Kirsten Dunst, som fik den eftertragtede hovedrolle. 

4. Matthew McConaughey

Det er til filmen Dazed and Confused fra 1993, at den labre herre gør hvad han kan for at få fat i en rolle, og turen i den usynlige bil var det værd, for han fik rollen!

5. Julia Roberts

Hvis du synes, at den her video er lidt grynet, så forstår vi dig godt. Denne audition er nemlig optaget i 1986 – så det er da også et par år siden...

6. Rachel McAdams

The Notebook... En af vores absolutte favoritfilm, når det gælder romantik! Her gør Rachel McAdams et fremragende arbejde i forsøget på at få rollen, og vi forstår ærlig talt godt, hvorfor hun fik den. 

7. Selena Gomez

Vi lærte Selena Gomez at kende, da vi som børn brugte flere timer på at se Disney Channel. Det var her, det hele startede:

8. Demi Lovato

En anden sej Disney-dame er Demi Lovato. Se lige, hvor meget hun nyder sin audition her:

9. Jennifer Garner

Jennifer Garner (aka. Elektra Natchios i filmen Daredevil) fik sin rolle således. Hvis vi havde hatte på, ville vi tage dem af for hende, for hvor må det bare være svært at leve sig ind i en rolle som en badass superhelt, når du sidder til casting i SÅ uinspirerende lokale... 

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori