Modern Family
© Levitan/Lloyd, 20th Century Fox Television, Steven Levitan Productions, Picador Productions

Vi har rigtigt dårligt nyt til alle Modern Family-hungrende fans

Men der er et lille håb for noget ENDNU større!

15. januar 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

Det er ikke særligt længe siden, at Modern Family's ottende sæson kom på Netflix. Og vær' nu ærlig. Hvis du elsker Phil, Claire, Gloria, Jay, Cam, Mitchell og alle børnene lige så meget som os, har du allerede slugt den nyeste sæson på én dag. 

Nu har vi en rigtigt dårlig nyhed til dig, hvis du er fan af den moderne familie, for det ser ud til, at det snart er slut med at følge med i dens hylemorsomme stunder.

Modern Family's sæson 10 er (sandsynligvis) den sidste

“Vores plan er at afslutte serien ved 10. sæson. Hvis vi kan få størstedelen af vores publikum til at ønske mere, tror jeg, at det er den rigtige måde at gøre det,” fortæller medskaber Steve Levitan i et interview med The Hollywood Reporter

Dog svarer Levitan til spørgsmålet, om det så er et officielt farvel til Modern Family: “Aldrig sig aldrig.” Så vi har stadig et lille håb!

Modern Family som spin-off?

Vi kan her i Danmark glæde os over, at der “kun” ligger otte sæsoner af Modern Family på Netflix, så uanset hvad har vi en masse grineren afsnit til gode, før vi behøver tage stilling til, hvordan vi skal sørge over Moderns Family's afslutning. 

Derudover har medskaber Christopher Lloyd ikke været afvisende over for, at Modern Family kunne blive til et spin-off, for til det har han nemlig sagt: “Vi har tid til at tænke over det.” What! Er vi de eneste, der vanvittigt meget oppe at køre over, at det kunne være en mulighed?!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori