Mamma Mia! Here We Go Again | I Feel Pretty | Amy Schumer |
© Huayi Brothers Pictures, Voltage Pictures, Wonderland Sound and Vision / Legendary Entertainment. Universal

Vi har samlet alle trailerne til de mest hypede sommerfilm i 2018

Skal du ind og se den nye Avengers film, eller er du mere til komedie?

23. februar 2018 af Amalie Kjær Boel

Ved du ikke, hvilke film der bliver vist i biografen til sommer? Så frygt ej! For vi har nemlig samlet de 12 mest hypede sommerfilm til dig lige her – som allerede starter fra april. 

1. Avengers: Infinity War (april)

Avengers: Infinity War er den tredje film fra Marvel, hvor alle superheltene som Captain America, Iron Man, Black Widow, Spiderman og Thor er samlet. Superheltene vil i filmen stå overfor den onde Thanos, som er ude på at samle alle infity-stenene, så han bliver den mest magtfulde mand i universet.

Hvis du har set alle de andre Marvel-film eller bare nogle enkelte, så kan du sagtens se den her Avengers til sommer! Det er den perfekte actionfilm, som du kan se med veninderne, kæresten eller familien. Hvis du mangler det sidste for at blive overtalt, så kan du glæde dig til en lækker Chris-trio i stramme uniformer som består af Chris Evans, Chris Hemsworth og Chris Pratt.

2. Deadpool 2 (maj)

Deadpool 2 er efterfølgeren til den populære 1’er fra 2016, hvor vi alle indså, hvor lækker og sjov Ryan Reynolds er, hvis vi havde glemt det! Reynolds er nu tilbage som ekssoldaten Wade Wilson, som også går under navnet Deadpool. I denne film bruger han sine evner på at kæmpe imod mutanten Cable, der er sendt tilbage fra fremtiden for at ændre i nogle hændelser.

Hvis du synes, at den lyder meget nørdet, så frygt ej! Ryan Reynolds er kendt for at have masser af selvironi i rollen, og tager ikke tingene alt for seriøst. Og hvis du stadig er en smule skeptisk, kan du starte med at se den første Deadpool, som lige er kommet på Viaplay. Vi siger god fornøjelse! 

3. Solo: A Star Wars Story (maj)

Solo: A Star Wars Story er en spin-off til de berømte Star Wars-film! Filmen handler om den unge, labre Han Solo (dog ikke Harrison Ford), der er på sit første eventyr, hvor han blandt andet møder sin trofaste følgesvend Chewbacca.

Filmen byder på et spændende cast med for eksempel Emila Clark, som er kendt fra Game of Thrones, den sprøde Donal Glover fra Atlanta og den kendte Woody Harrelson. Det er en film til dig, som kender til Star Wars-universet, og ellers er klar på et par timer med masser af action. 

4. Life of the Party (maj)

Life of The Party handler om kvinden Deanna, som bliver dumpet af sin mand, hun altid har været sammen med. Deanna vælger derfor at studere igen og bliver optaget på det universitet, hvor hendes datter også går. Det er en film til dig, som elsker at få et godt grin og krumme tæer, når det lige bliver lidt for pinligt.

Melissa McCarthy spiller hovedrollen som Deanna, imens hendes mand, Ben Falcone, fra den virkelige verden står bag kameraet og instruerer. Life of The Party er skrevet af parret, og mon ikke den bliver ekstra sjov af det?  

5. Jurrasic World: Fallen Kingdom (juni)

Jurrasic World: Fallen Kingdom starter fire år efter ødelæggelsen af Jurrasic Wolrd forlystelsespark, som blev vist i den forrige film. De to hovedkarakterer, som bliver spillet af Chris Pratt og Bryce Dallas Howard, tager tilbage til øen for at redde de sidste dinosaurer, inden en vulkan vil eksplodere.

Det er endnu en sommerfilm med Chris Pratt, hvilket vi bestemt ikke kan klage over! Derudover vender Jeff Goldblum tilbage som den elskede Ian Malcolm fra de oprindelige Jurrasic Park-film. 

6. Ocean’s 8 (juni)

Ocean’s 8 handler om det kriminelle geni Debbie Ocean (Sandra Bullock) og hendes syv veninder, som skal prøve at røve en halskæde, der er mere værd en 150 millioner dollars under New York’s Met Gala. Filmen er et spin-off på film-trilogien Ocean elleve fra 2001 med George Clooney i hovedrollen.

Det kvindelige cast består af stærke kvinder som Rihanna, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson og Mindy Kaling. Så hvis dig og din veninde mangler en kvindelig actionfilm med en masse grin, så er det sommerfilmen for jer! 

7. Ant-Man and the Wasp (juli)

Ant-Man and the Wasp er efterfølgeren til Ant Man, der også er en del af Marvel-universet. I denne film slår Ant-Man sig sammen med den nye karakter, the Wasp. De skal sammen ud på en mission, hvor de vil blive klogere på fortidens hemmeligheder.

Det er fjerde gang, at Paul Rudd skal spille karakteren Ant-Man, da han også har spillet den i Captain America Civil War og Avengers: Infinity War. Det er en af de mere atypiske Marvel-film, men en af de sjovere og nytænkende, der sætter din fantasi på prøve. 

8. Mamma Mia! Here We Go Again (juli)

Mamma Mia! Here We Go Again er to‘ern til Mamma Mia! som nu er ti år gammel! I denne film følger vi igen Sophie (Amanda Seyfried), der finder ud af, at hun er gravid. Derudover graver hun mere op fra sin mors, Donna (Meryl Streep), fortid, da hun håber, at det vil hjælpe hende med at finde ud af, hvordan hun skal håndtere sin graviditet.

Mamma Mia! Here We Go Again er den perfekte sommerfilm, der vil få dig i godt humør, da den byder på masser af kærlighed, humor og gode ABBA-sange! Du får igen lov til at se og høre på Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth og Stellan Skarsgård (jeps, faren til den lækre Alexander Skarsgård)! Castet er dog blevet gjort større, da den nu også vil fokusere på historien om den unge Donna (Lily James). 

9. Mission: Impossible – Fallout (juli)

Mission: Impossible – Fallout er den sjette Mission Impossible film med Tom Cruise i hovedrollen! I denne film bliver Ethan Hunt (Tom Cruise) og hans team udfordret til det ypperste. De skal redde verden fra ondskaben, og uret tikker!

Filmen er fyldt med helikoptere, biljagter, og Tom Cruise der hopper fra tag til tag. Filmen bliver et sommerhit for dig, som elsker action, stunts og masser af fart over feltet.  

10. I Feel Pretty (juli)

I Feel Pretty handler om Renee (Amy Schumer), som er en almindelig kvinde, der kæmper med følelser som at være usikker og utilstrækkelig. Efter at hun vælter på sin cykel i en spinningstime, bliver hun pludseligt til et nyt menneske med masser af selvværd, der får hende til at tro, at hun er verdens smukkeste kvinde!

Med Amy Schumer som hovedperson, kan det kun blive en sjov film med masser af gode grin. Den smukke Emily Ratajkowski og Oscar-nominerede Michelle Williams er også med i filmen. Det er en rigtig tøsefilm, som du kan se med din veninde i biografen i sommerferien. 

11. Slender Man (august)

Slender Man starter i en lille by, hvor fire teenagepiger prøver at afsløre, at Slender Man bare er en fantasi, og ikke findes. Men lige pludselig begynder pigerne at forvinde, og byen sætter spørgsmålstegn til fantasien om den mystiske Slender Man.

Den bliver formentlig sommerens gyserfilm. Den er baseret på det overnaturlige internet fænomen Slender Man, der kidnapper børn. Slender Man bliver spillet af Javier Botet, som også har spillet Crooked Man i Nattens dæmoner 2 og Mama i filmen Mama – og som den seneste rolle, vagabonden i It. Så hvis du er mere til gysere, så er det her sommerfilmen til dig! 

12. De Utrolige 2 (august)

De Utrolige 2 er efterfølgeren til animationsfilmen De Utrolige (The Incredibles) fra 2004. Filmen handler om superhelte-familien Thunderman. I denne film bliver moren Elastigirl nødt til at tage på arbejde som superhelt, imens Mr. Incredible får sin sværeste opgave nogensinde – passe deres tre børn... alene!

Så hvis du er en af dem, der har ventet på to‘ern i 14 år, så har du muligheden for at tage ind og se den til sommer! Vi håber i hvert fald, at den kan leve op til den første. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.