Ian Somerhalder I The Vampire Diaries I Netflix I V-Wars
© Alloy Entertainment, Bonanza Productions, Warner Bros. Television, CBS Television Studios, Outerbanks Entertainment, Warner Home Video

Vi savler ved tanken om at se en af vores yndlingsvampyrer i denne HELT ny vampyrserie

Selvom serien faktisk lyder ret så skræmmende...

17. april 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

Vi er før blevet fuldstændigt opslugte af vampyruniverset i fortællingerne om Edward Cullen og Isabella Swan i Twilight-filmene og i serien The Vampire Diaries, hvor vi følger de to vampyrbrødre, som bliver besat af den samme kvinde. 

Nu er det tid til endnu en gang at rydde kalenderen, for et nyt vampyreventyr skal til at begynde – og en af vores yndlingsvampyrer skal være med!

V-Wars

Den nye vampyrsserie hedder V-Wars og er baseret på en bog af forfatteren Jonathan Maberry. Her skal labre Ian Somerhalder, som vi kender ret så godt fra The Vampire Diaries, spille karakteren Dr. Luther Swann, som forsøger at tackle livet i en verden, hvor sin bedste ven er blevet smittet med en mystisk sygdom. Det skriver The Hollywood Reporter. Sygdommen forvandler Swanns bedste ven til en moderisk vampyr, og vi kan slet ikke vente med at se V-Wars poppe op på vores ‘Populært lige nu’-kategori på Netflix! Premieredatoen for serien (som får 10 afsnit!) er endnu ukendt.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.