Jon Snow og Khaleesi fra Game of Thrones
Du skal selvfølgelig selv opleve Westeros, hvor Khaleesi og Jon Snow mødtes.© Home Box Office (HBO), Television 360, Generator Entertainment, Bighead Littlehead, Grok! Studio

Winterfell og Kings Landing – nu kan du snart besøge de ikoniske steder fra Game of Thrones

Hvem ved... Måske møder du Jon Snow på Castle Black?

25. september 2018 af Freyja S. Anderberg

Nu varer det ikke længe, før du selv kan gå gennem gaderne i Westeros – og tage del i kampen om tronen præcis som Jon Snow, Jamie Lannister og Khaleesi fra den populære HBO-serie Game of Thrones

HBO har nemlig netop offentliggjort – og hold nu fast! – at de åbner op for de mest ikoniske lokationer fra serien, så hele verden nu kan opleve universet på egen krop. Du kommer blandt andet til at kunne gå gennem gaderne i Winterfell og Kings Landing, udforske Castle Black og tilmed tage et velfortjent hvil på selveste jerntronen. 

Besøg Game of Thrones-universet i Nordirland

De legendariske scener fra serien er alle optaget i Nordirland – og det er også her, at The Iron Throne befinder sig. Det hele bliver omdannet til turistattraktioner, så vi allesammen kan komme om bag kulissen.

På alle lokationerne kommer der også til at være kostumer og rekvisitter fra filmsettet, så du selv kan få den ultimative Game of Thrones-oplevelse. 

Du må dog vente lidt endnu, for HBO vil først åbne op for de nye turistattraktioner, efter at seriens ottende sæson er blevet vist i løbet af 2019. Så du kan godt begynde at glæde dig allerede nu – det gør vi i hvert fald!

Kilde: Elite Daily

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.