YOU-gaver
Din veninde vil helt sikkert sætte pris på en YOU-julegave!© Etsy.com

13 geniale julegaver, du kan give til din veninde, som er pjattet med serien YOU

Har du en veninde, der helt sikkert ønsker sig en af disse gaver?

17. december 2021 af Camilla Stubbe

Er du på julegaver med din veninde, men er du helt tom for idéer, for hvad du skal give hende? Her kommer vi dig til undsætning! For hvis hun er ellevild med Netflix-serien YOU, så har vi samlet 13 geniale julegaver, som du kan give din veninde. 

Hvis I derimod ikke er på julegaver, men du i stedet laver hende en fin pakkekalender til decembermåned – er disse gaveidéer også et sikkert hit! Pssst... Er du selv helt pjattet med serien YOU, kan du jo også købe en lille ting til dig selv, som kan lægge under juletræet i år.

1. Dørmåtte

Hvilken bedre velkomst til alle dine gæster end med en dørmåtte, hvor der står “Hello YOU”. Men det kan altså godt være, at folk der har set YOU, synes det er mere creepy end indbydende...

Køb den til 283 kroner her.

Dørmåtte You
Er den mon mere creepy end indbydende?© Etsy.com

2. Hue

Hvis din veninde skal undgå røde og kolde ører i disse kolde vintermåneder, kan du give hende en varm hue. Er vi de eneste, som læser “Hello YOU” med Joes skumle stemme?

Du kan købe huen til 205 kroner her.

YOU hue
Er vi de eneste, som læser “Hello YOU” med Joes skumle stemme?© Etsy.com

3. T-shirt

Hvis din venindes favoritsæson af YOU var den første, så er det jo oplagt, at give hende denne t-shirt, hvor der står “Mooney's”, som jo er den boghandler, hvor Joe mødte Beck.

Køb den til 171 kroner her.

Monney's tshirt
En oplagt gave, hvis din veninde bedst kunne lide første sæson.© Etsy.com

4. Ekskæreste-krus

Okay, okay, dette krus er måske liiiidt uhyggeligt. Men hvis din veninde har et lille crush på Joe, kan det jo være et kæmpe hit, hvis dette personlige krus ligger under juletræet til hende i år. Perfekt til en kop lækker, hvid gløgg!

Du kan købe kruset her til 146 kroner her.

YOU ekskæreste-krus
Har din veninde måske et lille crush på Joe Goldberg?© Etsy.com

5. Jule-t-shirt

Elsker din veninde jul lige så højt, som hun elsker YOU? Så er denne jule-t-shirt et perfekt gavevalg til hende! Joe bliver da også lidt mere cute og lidt mindre creepy med en nissehue, ikke?

Køb den til 171 kroner her.

Jule t-shirt YOU
Joe bliver da også lidt mere cute og lidt mindre creepy med en nissehue, ikke?© Etsy.com

6. Forklæde

Hvis din veninde blev lige så lækkersulten, som vi blev, når vi så Love bage alle de lækre kager og muffins i hendes bageri, kan det være, at du skal give hende dette forklæde. Det kan være, at din veninde så bager nogle julesmåkager til dig!

Køb det til 255 kroner her.

YOU forklæde
Blev du også småsulten af alle lækkerierne i Loves bageri?© Etsy.com

7. Glas

Selvom det endte med at være en ret ulykkelig kærlighedshistorie, er der vist ingen tvivl om, hvor langt Joe og Love ville gå for hinanden. Derfor må dette glas alligevel være en sød kærlighedserklæring til din veninde. 

Køb det til 111 kroner her.

YOU glas
© Etsy.com

8. Kasket

Du kan også give din veninde en kasket med teksten “YOU” på. En kasket er jo faktisk også en del af Joes typiske stalker-outfit, men det er forhåbentlig ikke det, din veninde skal bruge den til...

Du kan købe den til 223 kroner her.

YOU kasket
En kasket er jo faktisk også en del af Joes typiske stalker-outfit...© Etsy.com

9. Luftfrisker

Synes din veninde, at Penn Badgely er noget så dejlig? Og har hun bil? Så er du nødt til at købe hende en luftfrisker med hans ansigt. Så længe hun kan koncentrere sig om at køre, og ikke bare kigger ham dybt i øjenene.

Køb den til 74 kroner her.

YOU Luftfrisker
Så længe hun stadig kan koncentrere sig om at køre bil.© Etsy.com

10. Julekort

Har du allerede købt en lille julegave til din veninde, kan du jo spice den lidt op med et YOU-julekort! Creepy? Sødt? Julet? Det er op til dig, men hun vil helt sikkert elske det!

Du kan købe det til 34 kroner her.

YOU julekort
Hvad med at give hende et YOU-julekort?© Etsy.com

11. Plakat

Elsker din veninde serien YOU mere end alle andre serier på Netflix? Så skal hun da have en plakat inspireret af sæson tre, som hun kan pryde væggene med derhjemme.

Du kan købe den til 136 kroner her.

YOU plakat
Mangler din veninde noget til de tomme vægge derhjemme?

12. Julekugler

Skal julegaven til din veninde hænge på juletræet i stedet for at ligge under juletræet? Så kan du med fordel give hende en pakke med disse fire fine YOU-julekugler. Og så er der endda glimmer på – kæmpe win!

Køb dem til 171 kroner her.

Julekugler YOU
YOU-julekugler med glimmer? Ja tak!© Etsy.com

13. Pude

Hvis Penn Badgely er alt, hvad din veninde drømmer om, vil hun garanteret blive glad for at hvile sit hoved på denne pude! Eller måske bare sidde og kigge ham dybt ind i hans brune øjne.

Køb den til 227 kroner her.

YOU pude med Joe Goldberg
Drømmer din veninde om Penn Badgely om natten?© Etsy.com

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide