Kvinde med nuttet hund
Med hende følger rollen som træner for miniput fodbold-drengene.© Getty Images

8 gode grunde til at det er fedt at date en kvinde fra en lille by

Lige pludselig vil du til hver en tid vælge en fest i det lokale forsamlingshus fremfor en smart klub

23. juni 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

1. Hun er engageret i lokalsamfundet, hvilket betyder, at du højst sandsynligt er tvangsindlagt til at være fodboldtræner for miniputterne, lydmand til gymnastikopvisningerne eller skal hjælpe med at sætte telt op foran forsamlingshuset, når Else nede fra nummer 58 fylder år. 

2. Hendes familie bor lige rundt om hjørnet, og det betyder aftensmad et par gange i ugen og uanmeldte besøg fra svigermor, kusine Anne og lillebror i tide og utide (okay, det kan godt blive lidt trættende i længden, men hey, gratis mad!)

3. Hun kender alle i byen, og dermed kender alle i byen dig: “Det er så godt, du kan passe lidt på vores lille Sofie, hun er jo sådan en god pige” får du at vide sådan cirka 20 gange, når du er nede at handle. Altså, hvem er de mennesker, og hvor kender de din kæreste fra? 

4. Hun kan sygt mange forskellige ting. Lige hjælpe med status nede i den lokale Brugs? Selvfølgelig! Hjælpe med at slå den gamle nabos græs? Ja da! Vise den nye butik nede i byen, hvordan de opretter en Instagram-profil? Ingen årsag!

5. Hun forventer ingen fancy avocadomadder, flat whites eller andre smarte ting, når I skal på date. En kradser fra den lokale eller en tur forbi ishuset (hvor veninden alligvel arbejder) er så fint. 

6. Du kommer automatisk ind i en stor, fasttømret vennegruppe, der højst sandsynligt har kendt hinanden, siden de var børn. Det kan dog være liiidt svært at huske, hvem det nu er, der er kærester, har været kærester og er søskende...

7. Du får automatisk en ny, ekstra familie. Måske er det ikke så tit, der er nye ansigter i den lille by, så alle gør et helhjertet forsøg på at få dig til at holde af stedet og menneskerne der.  

8. Du finder ud af, at fester i forsamlingshuset er the shit. Der er ikke andre steder at gå hen, så både hele svigermekanikken og jeres vennegruppe er der, og I skal ikke rende rundt til forskellige klubber for at finde hinanden. Fedt!