Nostalgi fra 1990'erne
© iStock / CBS Productions

Godt nyt til alle os, der savner 90'erne – nu kan du rent faktisk "rejse" tilbage i tiden

Det er tid til et gensyn med Game Boy’en, hængerøvsbukserne og lavalampen!

21. februar 2017 af Amalie Blixt

Vi kan blive helt høje på nostalgi, når vi bliver mindet om, hvilke ting vi havde på vores teenageværelse i 90’erne, og hvilke fede pophits vi elskede i det gyldne årti.

Om du var barn eller teenager i 90’erne, så har årtiet sikkert en helt særlig plads i dit hjerte, og nu kan du genopleve dine 90’er minder på museet Tidens Samling i Odense. Museet har stuer dedikeret til hvert årti fra 1900 til 1980, og nu får 1990’erne også en stue! 

Tidens Samling er ikke et helt almindeligt museum, for alle genstandene kommer nemlig fra private donorer, og når du er på besøg, må du gerne sætte dig i møblerne, åbne skufferne, kigge i bøgerne, prøve tøjet og lytte til musikken.

Det er dine minder, der tæller

Tidens Samling er netop nu ved at skabe den seje 90’er stue, og museet vil gerne høre din dom: Hvilke 90’er ting SKAL med i udstillingen? 

Der er utallige lækkerier at vælge imellem: Beverly Hills 90210, lavalampen, Game Boy’en, hængerøvsbukserne og Pokemon-kortene (blot for at nævne et par af vores favoritter). Du kan få et nostalgi-trip og stemme på dine favoritting fra 90’erne her.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?