goSupermodel relancering
Skal du spille?© Instagram: @gsm_official

Godt nyt til alle nostalgiske goSupermodel-fans! Det ikoniske spil bliver relanceret

Snart kan du igen lave din helt egen goSupermodel-model!

1. november 2022 af Ida Hagsholm Jonassen

Jeps – du læste rigtigt. Intet mindre end 6 år efter, at goSupermodel for sidste gang så dagens lys, vil det ikoniske spil nu blive relanceret (og vi tror næsten ikke vores egne øjne). 

Relanceringen har været mulig på grund af en crowdfunding fra fans af spillet, som allerede nåede at få beløbet i hus på crowdfundingens første dag. Vildt! 

Og du kan allerede godt begynde at glæde dig. Relanceringen af goSupermodel sker nemlig allerede i december 2022! Den præcis dato er endnu ikke offentliggjort, men en ting er sikkert: Vi ved godt, hvad vi skal bruge vores juleferie på! 

I skrivende stund er teamet bag i fuld gang med at lave forbedringer på spillet, så det bliver fuldstændig klart til relanceringen. Wuhu!

Hvad er goSupermodel?

Kender du ikke allerede det ikoniske computerspil, så læs med her. 

goSupermodel er et online community, hvor du opretter en avatar, som forestiller en kvindelig supermodel. Med din avatar kan du blandt andet spille forskellige spil og på den måde opnå berømmelse og goPenge. 

Med dine goPenge og berømmelse kan du få adgang til at købe diverse ting, såsom tøj og gaver. Inde på siden er der også en high-score liste over de brugere, som rangerer højest i både berømmelse, popularitet og spil. 

Før i tiden var goSupermodel et meget personligt spil, hvor brugerne havde mulighed for at kommunikere med hinanden, lave beskrivelser af sig selv og opdatere deres goBlog. 

Skal du spille?

Kribler det allerede i dine fingre for at lave en avatar, som ligner din gamle nostalgiske goSupermodel-model? Så er du bestemt ikke alene. 

Vi kan næsten ikke vente på relanceringen af en ny og bedre udgave af goSupermodel – hvad mere kan vi bede om?