Fede ting ved at være høj.
Er du også den højeste i din venindeflok? © Getty Images

9 grunde til, at det er mega fedt at være høj

Du var den først af dine venner, der var høj nok til at prøve alle forlystelserne i Tivoli!

14. november 2022 af Ida Hagsholm Jonassen

1. Du kan lynhurtigt spotte dine venner i en stor menneskemængde. Og det er faktisk en kæmpe fordel, når du for eksempel skal finde folk på en festival. 

2. Du var en sand mester til højdespring i folkeskolen. Dine ekstra 20 centimeter gav dig bestemt en fordel, når du skulle springe over bommen! 

3. Det var intet problem for dig at købe alkohol, selvom du ikke helt var gammel nok. Din højde fik dig nemlig altid til at se meget ældre ud, end du var. Win!

4. Du kan nå ALT i de øverste køkkenskabe – også blenderen, som står allerbagerst. Så du slipper for at balancere på en ustabil skammel og nærmest sætte livet på spil for at nå øverste hylde. 

5. Og det samme gælder for madvarerne i køleskabet. Der findes ikke den pakke smør eller tube remoulade, du ikke kan nå. 

6. Du har en verdensklasse udsigt til koncerter. Og du kan slet ikke forestille dig, hvordan det er at gå til koncert og kun se baghovedet af den, der står foran.

7. Du var den først af dine venner, der var høj nok til at prøve alle forlystelserne i Tivoli. Wuhu, det var bare det bedste, når du endelig var høj nok til at prøve en ny forlystelse. 

8. Du slipper for akavet at skulle spørge ekspedienten i en tøjbutik, om han eller hun kan nå frakken til dig, så du kan prøve den. Du kan nemlig helt selv tage den ned fra den høje knage. 

9. Du kan bruge dine lave venner og veninder som støtte, når du står op. Super dejligt for dig, knap så fedt for dem, men altså. Der skal jo være nogle fordele ved at være høj.