Hest i stald
Er du en vaskeægte hestepige? Så kan din fyr være godt tilfreds! © Getty Images

10 grunde til, at det er vildt fedt at date en hestepige

Hun er i sandhed en dedikeret kvinde. For hesten bliver plejet, passet og redet i al slags vejr...

4. oktober 2018 af Simone Overgaard Aaberg

1. Hendes heste gør, at du vil have masser af tid til dig selv. For hun kan sagtens bruge flere timer (og dage!) på at tulle rundt ude i stalden. 

2. Hun er aldrig svær at lokalisere. Så der er ingen grund til panik, hvis ikke hun tager telefonen – hun har simpelthen bare ikke tid, for hun står lige og strigler Sussie. 

3. Hun er i sandhed en dedikeret kvinde. For hesten bliver plejet, passet og redet i al slags vejr... En ægte hestepige er i stalden alle tider på året!  

4. Hun har helt sikkert en masse gode navne i baghånden til jeres kommende kæledyr. For når nu hendes hest ikke både kunne hedde Blackie, Figaro og Freja, så kan jeres hunde jo lige så godt hedde det!  

5. Hun er på ingen måde typen, der brokker sig over lidt snavs på tøjet. Hun er trods alt vant til at være smurt ind i en kombineret mudder-lort-blanding helt op til knæene. 

6. Hun kan tage pisken med i soveværelset. Ja ja, rideudstyr kan være andet end upraktisk og i vejen!

7. Hun vil gøre dig klogere på rigtig mange ting. Og hvem ved, om du en dag bliver spurgt ind til halmsnor, schenklerne eller mug i koderne. En ting er sikkert – du kender svaret! 

8. Hun er en virkelig sparsom kvinde! I hvert fald hvad angår hende selv. Hesten derimod...

9. Det er supernemt at købe julegaver til hende. Du skal bare lokalisere den nærmeste rideudstyrsforretning, så er du næsten garanteret en succesfuld julegave!

10. Hun er klar på den modstand, hun nu måtte møde i livet. Er der noget, alle de gange hun er faldet af hesten har lært hende, så er det at være hårdfør!