Bridget Jones' Dagbog
© Little Bird, StudioCanal, Working Title Films

Hadede du sport som barn? Så kender du helt sikkert disse 10 forfærdelige situationer

De andre jublede, når I skulle have “den søde” vikar, der altid gav jer lov til at spille rundbold...

26. oktober 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Du kom aldrig ind i de der fællesskaber, der opstod omkring håndbold, ridning, eller hvad de andre piger i klassen nu gik til. Til gengæld ville de andre altid gerne bytte Diddl med dig, for du havde meget mere tid til at skrabe en rigtigt stor samling sammen!

2. På en måde gik du jo også til sport. Du løb i hvert fald altid væk fra gymnastiklæreren, når hun ville sætte dig i gang...

3. Du startede til samtlige sportsgrene kun for at stoppe en uge efter. Uanset om det var gymnastik, karate eller fodbold, var det lige så frygteligt, som når du i dag skal lave sportslige aktiviteter på en teambuilding-dag på arbejdet eller studiet.

4. De andre jublede, når I skulle have “den søde” vikar, der altid gav jer lov til at spille rundbold. Du ville derimod tusind gange hellere lave ligninger eller have diktat hele dagen.

5. Apropos rundbold, så var du altid den, som stod forrest, når du var i marken, så du ikke skulle løbe efter den forbandede tennisbold. Og så stod du selvfølgelig også altid forrest, når dit hold skulle skyde, for så var der da en lillebitte chance for, at dine 20 klassekammerater kunne nå at slå dig hjem. 

Gilmore Girls
© Dorothy Parker Drank Here Productions, Hofflund/Polone, Warner Bros. Television

6. Du var overraskende fænomenal til stikbold (når du blev tvunget til at spille det), fordi du var så skrækslagen for bolden, at du ALTID var den sidste tilbage. Problemet opstod først, når du nægtede at røre bolden, hvis den trillede hen på din banehalvdel, og du var den sidste på dit hold...

7. Du var alligevel lidt misundelig på dine veninders pokaler og diplomer. Så du tvang dine forældre til at belønne dig med diverse medaljer, så snart du havde taget din tallerken af bordet. Ellers lavede du dem bare selv.

8. Årets absolut værste dag var Skolernes Motionsdag. Og selv om du godt måtte gå ruten, var der bare noget sørgeligt ved at slæbe et diplom med hjem, hvor der stod: “Godt gået! Du har gået fem kilometer på tre timer og otte minutter!”

9. Din kontaktbog var fyldt med noter fra dine forældre om, hvorfor du ikke kunne deltage i idræt. Eller om at du altså var syg. Hver torsdag morgen. Hvor der sjovt nok var to timers idræt.

10. Som voksen lider du faktisk stadig under ikke at have dyrket nogen form for sport som barn. Din krop har aldrig nogensinde fået opbygget den grundform, der gør, at nogle kvinder nemt kan løbe ti kilometer uden nogen form for træning.

Phoebe fra Friends løber
© Giphy

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?