Charlie Hunnam som Jax Teller i Sons of Anarchy
© Wenn

Hallelujah! Der er en chance for, vi får Charlie Hunnam at se som Jax Teller igen

En Sons of Anarchy spin-off er på vej, og Charlie vil ikke afvise at være med

16. december 2016 af Sara Møller Christensen

Alle os, der har set Sons of Anarchy, ved, at det er en af de bedste serier på Netflix – ligesom vi ved, at Charlie Hunnam er en af de lækreste mænd på jorden.

Men en anden ting, vi ved, er, at serien ikke ligefrem sluttede lykkeligt for vores yndlingsbiker. Vi så det ikke ligefrem ske med vores egne øjne, men vi er nu alligevel ret sikre på, at Jax Teller døde i det sidste afsnit ***indsæt hulk***. 

Ny serie på vej

Men selve universet omkring rockerklubben SOA er langt fra dødt, for der er nemlig en spin-off på vej fra skaberen bag serien, Kurt Sutter. Denne gang bliver det motorcykelbanden The Mayans, der kommer i fokus, men selvom vi selvfølgelig ikke skal dømme serien ude på forhånd, er vi ret bange for, at meget af magien dør sammen med Jax.

Medmindre...

Hvis – og det er et stort hvis – de nu skulle finde en måde at få Charlie Hunnam inkorporeret i den nye serie, er der ingen tvivl om, at vi ville sidde klistret til skærmen.

Det tager vi som et ja

Og det er ifølge ham selv ikke helt udelukket. Han blev nemlig spurgt af en reporter fra TMZ, om han ville gøre det, og han gav følgende svar:

“Listen, if they want me to be in a dream sequence I’ll be in a dream sequence. I’d do anything with Kurt [Sutter, producer], I love that guy.”

Og vi elsker dig, Charlie! (Selvom vi stadig ikke helt har tilgivet dig for at takke nej til at spille Christian Grey i Fifty Shades). 

Vil du ikke gå glip af andre nyheder om film og serier, så klik her.