Matchet på mælkevejen sæson 2
Er du også vild med stjernetegn? © DRTV, Mia Yoo Winding Nielsen

Har du hørt det? I denne uge kommer sæson 2 af Matchet på Mælkevejen

Datingprogrammet, hvor otte singler bliver matchet på baggrund af deres stjernetegn

22. november 2022 af Ida Hagsholm Jonassen

Det er ingen hemmelighed, at vi på Woman-redaktionen er helt vilde med stjernetegn. Om du er Krebs, Jomfru eller Skytte kan – ifølge astrologien – nemlig gøre dig en hel del klogere på dit kærlighedsliv. 

Derfor kunne vi heller ikke få armene ned, da vi fandt ud af, at P3 programmet Matchet på mælkevejen igen ruller over skærmen på DRTV i en sæson 2, som lander på søndag den 27. november. 

Programmet indeholder nemlig den absolut bedste kombination af underholdning: Dating og stjernetegn! Hvad mere kan vi bede om?  

Matchet på mælkevejen sæson 2

I sæson 2 af Matchet på mælkevejen har eksperterne Amalie Francesca og Marianne Gellert fra Astropod har igen været på spil og matchet otte singler på baggrund af deres fødselshoroskop. 

Om det står skrevet i stjerne, at deltagerne forbliver et match, må vi vente og se. I det sidste afsnit skal de nemlig vælge, om de vil lade deres stjernetegns-veje skille, eller om de vil blive ved med at date hinanden. 

Én ting er væsentligt anderledes i sæson 2 af Matchet på mælkevejen. I denne sæson ved deltagerne nemlig på forhånd, at de bliver matchet på baggrund af deres stjernetegn. 

Matchet på mælkevejen har premiere på DRTV allerede den 27 november. Vi kan næsten ikke vente!