GSM | goSupermodel | game | nostalgi | teenage
goSupermodel var 00'ernes mest tøsede spil – og vi spillede det (selvfølgelig!) også.© watAgame

Har du (også) været besat af goSupermodel? Så kan du helt sikkert huske disse 11 ting

Drømmen som goSupermodel var at have flest goPenge

16. december 2022 af Helene Hyldgaard-Jensen

1. Din goSupermodel-bruger betød alt for dig. Du gik mere op i din brugers tøj end dit eget i det virkelige liv... 

2. Du skrev med utroligt mange og følte, at din venindekreds var enorm! Du følte dig sej, hvis du var gode venner med én, som var admin eller moderator derinde. De havde sådan et gyldent ‘M’ bag deres brugernavn – det gad du riiigtigt godt at have fingrene i.

3. Da det blev muligt at deltage i goSupermodel-festen, tøvede du ikke i to sekunder. Koste hvad det ville – du SKULLE med til den fest! Til festen rendte du rundt med et skilt om halsen, hvor dit brugernavn stod på. Der var så mange, at det var uoverskueligt – men du fik da spottet Stine Bramsen bag baren. 

GSM | gammelt design | goSupermodel
goSupermodel havde alt for mange spændende looks at vælge imellem til din goSupermodel© watAgame

4. Der var en liste over de mest populære brugere. Selvom du lå nummer 2037 på listen, var det stadig stort, at du overhovedet var på den liste. Du skrev altid til dem, som der lå i toppen, men sjovt nok svarede de aldrig...

5. Da de ændrede designet, kunne du ikke være i din egen krop. Du var SÅ bange for, at de ville have, at alle skulle starte på ny med goPenge og popularitet – dog vænnede du dig lynhurtigt til det nye design, fordi du måske spillede det liiidt for ofte.

6. Dit goSupermodel-forbrug var skyld i 80 procent af dine MSN-venner. Webcam var det fedeste, når du cammede med din bedste veninde fra goSupermodel – på den måde kunne I også aftale, hvornår I begge skulle gå ind i ‘Fotosession’-spillet for at holde sammen og få mange point. 

7. Du skrev så meget med folk derinde, at det var vanvittigt nødvendigt at kunne en masse forkortelser. “Hva såe muz? Jeq har zavnet diq på GSM :í <'3”

GSM | danse spil | goSupermodel
Vores goSupermodel fyrede den af på dansegulvet og vi ville ønske at vi kunne danse ligesom hende © watAgame

8. Du overvejede, om dans skulle gå hen at blive din fremtidige karriere. Du styrede jo på det dansegulv i goSupermodel, så selvfølgelig ville du da bare kunne danse på samme måde i virkeligheden. Ikke?  

9. Du brugte dine surt optjente lommepenge på at købe det sjældne tøj. Selvfølgelig skulle du da have fingrene i den kjole, som gav 58 point i score i ‘Fotosession’-spillet?

GSM | garderobe spil | goSupermodel
I goSupermodel skulle du finde det helt rigtige outfit til din goSupermodel© warAgame

10. Du kunne slet ikke forstå, hvordan nogle kunne rydde helt op i garderoben. Det lykkedes måske én enkelt gang for dig, men ellers var det simpelthen bare umuligt... 

11. R.I.P. goSupermodel 2006 – 2016. 23. maj 2016 klokken 13 glemmer du aldrig. Og du har kraftigt gået med tanken om en mindetatovering over lænden... Men nu er du glad igen, for goSupermodel er netop relanceret den 12. december 2022!