Har Justin Bieber stjålet Sorry fra en anden sangerinde? Hør hendes udgave

Angiveligt bliver han sagsøgt. Is it too late now to say sorry?

27. maj 2016 af Sara Møller Christensen

1,5 milliard afspilninger. Det er, hvad Justin Biebers megahit Sorry har alene på Youtube (og vi står nok for cirka 2.000 af dem her på redaktionen).

Du skal altså ikke være det store matematikgeni for at regne ud, at han har tjent boksen på sangen – men nu vil en anden sangerinde angiveligt have del i kagen. Hun sagsøger nemlig ifølge det store sladdermedie, TMZ, Justin Bieber for at have stjålet et stykke af sin sang og brugt det i Sorry.

Auch, Justin – denne gang er det formentlig ikke nok at sige undskyld...

Den kvindelige sangerinde optræder under kunstnernavnet White Hinterland, og det er hendes sang Ring the Bell fra 2014, som hun mener, Justin Bieber og hans producer Skrillex har lånt fra – uden at spørge om lov, vel at mærke.

Det er de indledende – og meget karakteristiske – toner fra Ring the Bell, som minder om dem, Justin Bieber synger i Sorry. Han gentager det såkaldte riff otte gange undervejs i sangen.

Og nu skal vi ikke gøre os kloge på alt sådan noget med ophavsret til sange, men vi må indrømme, at vi godt kan høre en vis lighed. Okay, en stor lighed.

Bedøm selv i de to videoer herunder af henholdsvis Ring the Bell og Sorry.