Harry Potter-fans hylder Snape i rørende video

“Always”

2. februar 2016 af Sara Møller Christensen

Det var med tunge hjerter, at Harry Potter-fans verden over modtog nyheden om Alan Rickmans død for et par uger siden. Manden, der på den mest fantastiske vis, havde vækket Professor Snape til live, var sovet ind efter et kræftforløb. 

I dagene efter kom der mange rørende historier frem. Blandt andet fik vi en stor klump i halsen over Alan Rickmans afskedsbrev til Harry Potter, og det samme gjorde vi, da J.K. Rowling afslørede den ledetråd, som hun havde brugt til at overbevise Rickman om at spille Snape.

Der er altså ikke nogen tvivl om, at Alan Rickmans død har berørt allle Harry Potter-fans dybt – og derfor besluttede de også i weekenden at gøre noget helt særligt for at hylde ham.

Til en begivenhed ved navn A Celebration of Harry Potter, som blev afholdt for tredje gang, var mange fans mødt op udklædt som Professor Snape, mens andre bar på skilte med ordet ‘Always’. Det henviser selvfølgelig til Snapes evige kærlighed for Harry Potters mor, Lily.

I et rørende øjeblik løftede alle fansene deres stave i luften og mindedes Professor Snape og ikke mindst manden bag, Alan Rickman. Og det blev heldigvis fanget på video – se det fine klip herunder. 

Læs mere fra samme kategori