Her er de sindssygt sexede mænd, der skal være med i Magic Mike Live

Videoen fra deres audition kunne ligeså godt være indspilninger af vores (våde) drømme

21. oktober 2016 af Rie Louise Kirkebjerg

Vores vådeste drøm gik i opfyldelse, da vi fandt ud af, at Channing Tatum har planlagt et Live Magic Mike-show til marts 2017, som det nu er muligt at købe billetter til. 

Magic Mike Live

Førsteklassesoplevelsen, som kommer til at foregå i Las Vegas, er baseret på Magic Mike og Magic Mike XXL, hvor en genskabelse af den mystiske Club Domina med garanti vil blæse os alle bagover. 

Showet byder på 13 af de absolut lækreste mænd, som med deres helt fantastiske (og meget sexede!) talent for at danse vil strippe foran, bagved, over og imellem publikum. 

Auditions, der ligeså godt kunne være indspilninger af vores (våde) drømme

Hvis der er nogle, som ved, hvordan man skal danse for at score os kvinder, så er det holdet bag showet. Se selv videoen her, hvor mændene med de knivskarpe vaskebræt danser og forfører kvinder til deres audition – behøver vi at fortælle, hvor meget vi ville ønske, at vi var en af de heldige, der sad på disse stole? 

Mændene bag Magic Mike Live

Nogle af de sindssygt sexede mænd, der skal være med i Magic Mike Live, kan du møde på live-showets Instagramprofil, der i den grad byder på en verden af uimodståelige six-packs og våde drømme – det var så lidt!