kvinde lytter til sjov podcast
Vi har fundet de 7 sjoveste podcast til dig.© Getty Images

Vil du have et godt grin? Her er de 7 sjoveste podcasts

De kan gøre enhver regnvejrsdag farverig

13. juni 2019 af Amalia Kristiansen

Hvis du er vant til at slænge dig på sofaen efter arbejde med en underholdende serie, så kan det være, at du i stedet burde erstatte et enkelt afsnit med en gåtur i selskab med en sjov podcast.

Vi har før skrevet om de populære krimi podcast, men der er mindst ligeså mange, som vil få dig til at trække på smilebåndet – og blive klogere samtidig. Det er ret meget en win-win situation for dig.

Hør en sjov podcast, mens du ordner vasketøjet

Det skønne ved at skifte serien ud med en god podcast engang imellem er, at du også kan få klaret dine praktiske gøremål imens. Du kan nemlig både vaske tøj, løbe en tur, gøre rent, skifte sengetøj – you name it, mens du hører din yndlingspodcasts.

Vi forstår godt, at du gerne vil have et godt grin, så derfor har vi samlet syv underholdende podcasts, du kan gå i gang med. Du kan finde dem alle på din podcast-app, iTunes eller på Spotify.

1. Mads og Monopolet Podcast

Du kender sikkert Mads Steffensens ultra populære lørdagsudsendelse, hvor han hver uge inviterer tre gæster i monopolet for at snakke om de dilemmaer, som folk har ude i Danmark. Monopolet varierer fra uge til uge, og der er både meget seriøse dilemmaer, men bestemt også nogle, som helt sikkert får dig til at grine højlydt.

Du kan høre et hvilket som helst afsnit, da det ikke er en løbende fortælling, så du kan selv vælge monopolet (også selvom alle er A-holdet efter Mads’ mening). 

2. Her Går Det Godt

Esben Bjerre og Peter Falktoft har efterhånden arbejdet sammen i både radio- og tv-programmer, og vi er ret vilde med den duo. Fælles for alle programmerne er, at de er underholdende og oplysende på samme tid. Du spilder absolut ikke din tid på at høre denne podcast, da der altid er højt humør og en sjov gennemgang af verdens tilstand. De leverer nyheder, anmeldelser og en masse andet gennem ærlighed og humor i særklasse.

Du kan sagtens høre de ældre afsnit, men eftersom den populære podcast tager udgangspunkt i den aktuelle verdenssituation, er det en god idé at følge med i den nyeste.

Kvinde der lytter til sjov podcast
Du kan høre en sjov podcast i bussen. © Getty Images

3. anders & anders podcast

Her er du sikret godt selskab i en time, når Anders Breinholt og Anders Lund Madsen mødes og snakker om alverdens underlige og sjove ting. Du skal ikke blive overrasket, hvis et helt afsnit handler om én lille dimsedut, men du er sikret et godt grin, uanset hvad de snakker om.

De drøfter store emner som politik, men også mindre emner som søerne i København, og de gør det hele med verdensklasse humor.

Der er i øjeblikket 104 afsnit, så du har masser at gå i gang med.

4. Curlingklubben

Måske kender du de to curlingbørn Maria Fantino og Christian Bonde, som tilsammen danner duoen Curlingklubben på P3. De snakker om stort og småt, alt og intet – det hele med en god portion humor. Deres mission med programmet er at forstå den verden, vi lever vi, så curlingbørn kan få mest ud af alle de millioner af priviligerede muligheder, de har.

Der er masser af afsnit, så der er rigeligt, som du kan gå i gang med. 

5. Fries before guys

To veninder startede denne samtalepodcast for at diskutere alle de emner, der sommetider kan være svære at tale om, men også alle dem, der giver os sommer i maven. De tager tunge emner som angst, mindreværd og depression op, men taler også om emner som glæde, forelskelse og serier. Podcasten handler om at være ung kvinde i 20’erne, og de taler til vores hjerter – men også til vores humor, for de har masser af den.

Der er allerede rigtig mange afsnit, som du kan lytte til.

6. Sitter

Det er næsten umuligt ikke at grine med, når Iben Hjejle og Signe Lindkvist snakker om løst og fast i deres podcast sitter. De farverige damer maler din regnvejrsdag i sol, og du er sikret smil i hele femøren, når du gladeligt kan lytte med uge efter uge, når de vender hverdagens gøremål med en formidabel humor.

Du behøver ikke høre afsnittene i rækkefølge, men de vender aktuelle ting, så det er en god idé at høre de nyeste. 

To veninder der lytter til podcast
Lyt til en sjov podcast med din veninde, så I kan grine sammen. © Getty Images

Du kan høre en sjov podcast overalt

Det er så skønt at slentre igennem naturen med god musik i ørene, men du kan få et godt grin imens solen napper i dine kinder – og det lyder da ganske tiltalende? 

Det er nemlig nemt at downloade en underholdende podcast til din telefon, så du kan høre den når som helst og hvor som helst. Du kan også downloade den til offline brug, så du kan smide den i ørene, når du skal ud at flyve (forhåbentligt til et lækkert varmt sted).

God fornøjelse! 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.