© iStock

Dagens horoskop den 14. september

Læs, hvad stjernerne siger om din dag

14. september 2015 af Josefine Bjørn Månsson

Vædderen
20. marts - 19. april

Der kan for nylig have været en episode, som irriterede dig og stadig irriterer dig. Det bedste ville nok være at lade det ligge.

 

Tyren
20. april - 20. maj

I dag skal du også gå de mere krævende situationer i møde med oprejst pande. Du kan mere, end du tror, og du har meget at byde på.

 

Tvillingen
21. maj - 20. juni

Det er vigtigt, at du tænker over, at du ikke kommer til at være for dominerende, men også lader plads til andre i en samtale.

 

Krebsen
21. juni - 21. juli

Tab ikke modet, fordi du møder modgang. Brug det i stedet som en ekstra motivation. Modgang kan styrke viljen og evnen til sejr.

 

Løven
22. juli - 22. august

Der er gode muligheder for, at du vil kunne blive positivt overrasket over de delelementer, som programmet i dag byder på.

 

Jomfruen
23. august - 22. september

Det er sandt nok, at man ikke kan bruge andres erfaringer. Det betyder dog ikke, at man ikke kan blive inspireret af dem!

 

Vægten
23. september - 22. oktober

Du kan blive kontaktet af en gammel bekendt, og det kan virke, som om det er et ganske tilfældigt møde. Det er det dog næppe.

 

Skorpionen
23. oktober - 21. november

Det er godt, at du har din selvtillid i orden, og at du tror på dine egne idéer, men prøv også at være åben over for andres.


Skytten
22. november - 20. december

I dag er en dag til at pleje venskabelige relationer. Som alt andet skal de også passes og sørges for for at vedblive stærke.


Stenbukken

21. december - 19. januar

Du behøver ikke at være så beskeden, når det gælder noget, du åbenlyst er god til. Værdsæt komplimenter, men kend også dit værd.

 

Vandmanden
20. januar - 18. februar

I dag vil du have mulighed for at skabe en følelse af sammenhold og fællesskab på din arbejdsplads, og det vil blive værdsat.

 

Fisken
19. februar - 19. marts

Du vil ved en mindre indsats kunne gøre en stor forskel for et menneske, som betyder noget for dig. Var det ikke indsatsen værd?

Læs mere fra samme kategori