Hundehvalp snaver Zac Efron i gulvet, og vi havde gjort det samme

Hvad skal der til, for at vi må give ham samme tur?

4. april 2016 af Maria Denise Christoffersen

En ny video, som Zac Efron har lagt ud på sin Instagram, får os til at ønske, at vi også var en beaglehvalp i armene på den 28-årige Hollywoodstjerne. For er det bare os, eller er Zacs biceps vokset betydeligt, siden vi sidst så ham på det store lærred i filmen We Are Your Friends?

Får insta-inspiration

Zac er i gang med lydarbejdet på sin nyeste film Neighbors 2 og har lavet videoen i studiet, hvor han har taget en topnuttet hundehvalp med ind. Den gør hvad ethvert andet fornuftigt væsen ville gøre og giver ham straks en ordentlig hunni-snaver! Vi andre får muligheden for 1) at være misundelige på hvalpen, 2) at tjekke, hvordan det står til på bicepsfronten for Mr. Efron (vi kan godt afsløre, at det står voldsomt godt til!).

Skuespilleren har for nyligt talt med en journalist fra Entertainment Tonight, og her fortalte han, at han finder ny træningsmotivation ved at følge sin kollega Dwayne Johnson aka. The Rocks instagramprofil, hvor bodybuilderen lægger adskillige træningsselfier op. De to spiller sammen i den kommende Baywatch-film – og hvem kan glemme de yummie overkropsbilleder fra optagelserne?

 Men nu til hunde-herlighederne: