Hvad tænker du på, mens andre snakker? Denne video er SÅ præcis og SÅ sjov

“Gud, hvor han har pæn hud. Jeg skal virkelig til at drikke mere vand!”

30. januar 2016 af Sara Møller Christensen

Vi har alle prøvet det. Du står og snakker med en person, og pludselig går det op for dig, at du ikke har hørt et ord af, hvad vedkommende har sagt de sidste 20 sekunder, fordi du har tænkt på noget HELT ANDET. Men hvad tænker du på?

Det har Youtube-stjernen Superwoman (skrives IISuperwomanII) lavet en video om, og den er skræmmende præcis. Og befriende. For gudskelov er du ikke den eneste, der af og til bruger mere tid på at tænke på størrelsen på en mands porer end på de (kedelige) ord, der kommer ud af hans mund.

Se, om du også kan genkende dig selv i videoen her:

Kender du ikke Superwoman i forvejen, kan vi forresten godt anbefale, at du kommer til det! Hun laver nemlig de bedste videoer på Youtube, hvor hun laver parodier på os kvinder, sine forældre og alt indimellem. Det er virkelig sjovt!

Bag profilen står Lilly Singh, som er så stor en stjerne på Youtube, at hun lever af det – og tjener godt på det! Ifølge Forbes tikkede der nemlig omkring 20 millioner kroner ind på hendes konto i 2015.

Men når vi ser nedenstående video, som er en af hendes mest populære, så forstår vi det godt. Den er – som altid – spot on!