Jeg er ikke alene – jeg er single!

© iStock

Hvem er jeg?

Ja det er jo faktisk et godt spørgsmål – men fakta kan man da forholde sig til at liste:

  • 31 år
  • Bor i Aalborg
  • Single
  • Arbejder for Telenor
  • Elsker at rejse og lave mad
  • I en evig kamp med mig selv om at være god nok

Useriøs seriøs type

Jeg er den useriøse seriøse type – sjov betegnelse, ikke? Jeg elsker humor, og man kan kun få for lidt af den – og den må gerne være sort. Til gengæld er jeg også typen som altid, på en eller anden måde, formår at være hende den virkelig irriternede, fornuftige og rationelle. På grænsen til at jeg tror, jeg driver mine veninder til vanvid til tider.

Elsker at lave mad

Jeg ELSKER mit køkken og det vil så endda sige – det måtte meget gerne være større – men jeg elsker at være i det. Det er mit frirum, det afstresser mig, og det er her, jeg er kreativ. Jeg elsker at lave mad , både det sunde og det knap så sunde.

Som sagt, er jeg 31 år, og jeg er single. Fuck nu har jeg skrevet det ned, så nu breder panikken sig – nu er det jo rigtigt. Du ved, ligesom når man glemmer at tjekke ind i fitnesscentret, og så tæller træningen ikke. Det er helt håbløst altså. Line, kom nu i omdrejninger med det Tinder, dating.dk, match.com og hvad har vi – du bliver jo ikke yngre og børn kommer jo ikke af sig selv. Jomfru Maria kan måske ha' påstået det, men den går nok ikke i 2015. Men hvad nu hvis man måske ikke vil have børn, eller bare er tilfreds med tingenes tilstand som de er lige nu? Nu flytter panikken sig fra min krop til øjnene på dem jeg kan finde på at ytre det overfor – specielt den lidt ældre generation. Men er du tilfreds med at være alene? Altså helt alene?

  1. Jeg er ikke alene – jeg er single. Lad os lige være helt enige om terminologien.
  2. Ja det er jeg rent faktisk helt ok med!
  3. Børn? Ja, jo, nej og måske. Situationen taget i betragtning, så har mit hoved jo nok indstillet sig lidt på, at så længe jeg er single så fokuserer jeg på alle de fordele der ved ikke at have børn. Som f. eks. at jeg lige har været på 3 ugers roadtrip i USA med min kusine. Jeg kan være egoistisk og gøre præcis som JEG vil.
Gæstebloggere
Woman-læserne skriver

Velkommen til. Her kan du læse indlæg fra andre Woman-læsere præcis som dig selv. Hvis du har noget på hjerte, du gerne vil dele med os og de andre læsere, kan du kontakte os på [email protected]