© Getty Images

“Jeg var dybt skeptisk over for clairvoyance, men så prøvede jeg det...”

Womans (skeptiske) chefredaktør fik en session med clairvoyant og brevkasseredaktør, Zoey. Og det gik ikke, som hun havde troet...

31. januar 2016 af Sara Møller Christensen

Jeg tror ikke på ånder og spøgelser. Jeg tror ikke på håndlæsning og krystalkugler. Og jeg tror ikke på, at der findes mennesker, der kan kigge flere år ud i fremtiden og se, hvad der vil komme til at ske. Netop derfor besluttede vi, at det var mig, der skulle have en session med Womans nye clairvoyant, Zoey.

Hun har nemlig en brevkasse her på Woman.dk, hvor du kan stille hende spørgsmål, som hun vil svare på ved hjælp af englekort, og i den sammenhæng ville vi selvfølgelig afprøve hendes evner på egen krop – eller sind, er det nok nærmere.

Og som sagt: Jeg er dybt skeptisk, da jeg mødes med Zoey. Derfor glæder det mig også meget, at hun som noget af det første til læsningen siger, at hun ikke har tænkt sig at kigge flere år ud i fremtiden og fortælle mig, hvad der vil ske. Det afhænger nemlig helt af min egen fri vilje og de valg, jeg træffer. I stedet vil hun bruge sine englekort til at sige noget om den person, jeg er lige nu, og rådgive mig ud fra de englekort, hun trækker.

Og selvom jeg er skeptisk, er jeg også nysgerrig. For hvad kan denne kvinde, som aldrig har mødt mig, og som jeg INTET har fortalt om mig selv (hun kan selvfølgelig have googlet), sige om mig? Og hvilke råd kan hun give mig, som ikke bare er helt generiske a la ‘Husk at smile til verden – så smiler den igen’?

En hel del, viser det sig. For Zoey trækker det ene kort efter det andet, som passer overraskende godt på mig – og det gør hendes tilhørende analyser også.

“Dit job betyder meget for dig. Du har givet meget til det, men det har også givet dig meget. I den kommende tid skal du fokusere på at finde balancen mellem arbejde og privatliv.”

“Du har fire søjler i dit liv, som symboliserer en stærk familie (vi er netop fire i min familie og er meget tætte, red.). De fire søjler fungerer også som et skjold. Det gør dig meget stærk og beskytter dig mod alt, der er dårligt, men vær opmærksom på, at det også kan lukke noget godt ude.”

På et tidspunkt får Zoey en tudse i halsen og prøver at hoste den væk, indtil hun siger:

“Nej, nu ved jeg, hvad der sker. Du har så svært ved at tale om dine følelser, at det sætter sig på mit stemmebånd.

Nu ved jeg godt, at I ikke kender mig så godt, men alle ovenstående sætninger kunne ligeså godt være sagt af mine nærmeste veninder – ja, faktisk tror jeg, at de ER blevet sagt af mine veninder. Bortset fra det med stemmebåndet selvfølgelig, for det er altså virkelig langt ude! Senere kommer vi ind på mit generelle helbred og min velvære.

Hun sidder med de to kort, hun netop har trukket, i hænderne et øjeblik og mærker efter og siger så:

“Du indtager et eller andet, der ikke er godt for dig. Det kan være noget, du spiser eller drikker. Det er giftigt for dig, og det føles ikke godt nede i din mave.”

Jeg ved præcis, hvad hun snakker om: Nemlig de to liter cola zero, jeg drikker om dagen. På det seneste har de rent faktisk givet mig ondt i maven, og jeg har selv haft lyst til at trappe voldsomt ned, så hun rammer virkelig et ømt punkt.

© Getty Images

I virkeligheden er det det, jeg elsker allermest ved min læsning min Zoey: De ting, tanker og følelser, hun snakker om, findes allerede inden i mig, men det faktum, at et fremmed menneske taler med mig om dem og giver mig gode råd, er netop det, der skal til for at få mig til at se dem på en ny måde. Jeg ved det jo godt – jeg har bare brug for et lille spark.

Det samme gælder mit følelsesliv, hvor Zoey opfordrer mig til at åbne bare en lillebitte smule op for mit skjold. At åbne en lille smule mere op for den kærlighed, som jeg ikke altid er god til at vise – eller tage imod for den sags skyld.

Det er jo noget, mine veninder har sagt til mig tusind gange, men det vejer på en måde tungere, når det kommer fra en person, der ikke har aktier i mit liv. Og som ikke aner noget om mig, udover det hun har kunnet læse på internettet, og så meget står der altså heller ikke skrevet om mit følelsesliv!

Så er der også det gode ved Zoey, at hun er utroligt sød og positiv, så hun siger aldrig, at jeg skal lave helt om på mig selv. Hun siger, at jeg skal acceptere og elske mig selv, og at jeg skal være stolt af, at jeg er så stærk – men at jeg kan få alt det, jeg drømmer om (inklusiv den helt store kærlighed), hvis jeg åbner lidt mere op. 

Og det gør bare, at jeg går fra vores møde med en virkelig god følelse i maven, en lyst til at ændre på nogle ting og en tro på, at mit liv nok skal blive fantastisk.

Jeg ved ikke, om mit møde med Zoey har ændret mit syn på, at der er mere mellem himmel og jord. Det tror jeg stadig ikke helt på. Men jeg tror på, at der er nogen mennesker, der kan læse andre mennesker ekstremt godt og mærke andre mennesker ekstremt godt, og som er gode til at bruge deres intuition og mavefornemmelse.

Zoey er i dén grad ét af de mennesker, og hvordan hun så nåede frem til de ting, hun sagde til mig, er jeg lidt ligeglad med. De betød meget for mig, og jeg tror, de kommer til at gøre en positiv forskel i mit liv.

Hey, mit colaforbrug er allerede gået fra to til en halv liter om dagen! Og det kan jeg takke Zoey for – og mig selv selvfølgelig. Hun giver dig ikke nogen magiske løsninger eller lottotal, men hun kan give dig det lille skub, som tit er alt, du har brug for.

Hvis du kunne tænke dig at stille et spørgsmål til Zoey og hendes englekort via vores brevkasse, så kan du se, hvordan du gør lige her.