Jessica Jones-feber: Redaktionen videoanmelder det nye Netflix-hit

Vi har set første afsnit af Jessica Jones, der lige har haft premiere, og hun er en totalt badass powerwoman. Hør, hvorfor vi synes, du skal se serien her

19. november 2015 af Kommerciel redaktion

Det er november, der er tåget og fugtigt udenfor, og hvad har man mere lyst til lige nu andet end at smide sig på sofaen og bare Netflixe derudaf?

Heldigvis er der lige nu en rigtig Woman-serie på Netflix, som vi allesammen glæder os virkelig meget til at se mere af. Nemlig, Jessica Jones. Den helt nye Marvel-serie, hvor det (endelig!) er en kvinde, der er både stærk, sej og hovedperson. En rigtig powerwoman med munden fuld af sarkastiske oneliners, som du lige så godt kan skrive ned – hvornår står man ikke og mangler den helt rigtige oneliner? 

Rollen spilles af Krysten Ritter, som vi nok allesammen kender bedst fra Breaking Bad, hvor hun spiller Jessie Pinkmans kæreste, der dør af en overdosis. Men hun gør det altså også virkelig godt som tidligere superhelt skråstreg hårdkogt privatdetektiv i Jessica Jones. Og selvfølgelig gemmer der sig både nervepirrende og skrøbelige hemmeligheder bag hendes cool facade.

Og hvordan ved vi så det? Fordi vi, her på redaktionen, var så heldige at få lov at se første afsnit af serien før alle jer andre sammen med nogle venner. Og vi var ret begejstrede: 


Sara og Nabil, en ven af redaktionen, er ægte fans af superhelteserier. Men selvom Jessica Jones er fra Marvel-universet, er hun mere en benhård Lisbeth Salander-type, der tager sagerne i egen hånd, end en spindende Catwoman. Hør, hvad superheltenørderne siger til det: 


Tine og Maria er normalt overhovedet ikke til film og serier, hvor der er karakterer med overnaturlige kræfter med. Og Jessica Jones er både virkelig stærk og virkelig god til at...hoppe rigtig højt. Hør, hvorfor de alligevel blev overbevist her:

Jessica Jones har lige haft premiere på Netflix. God fornøjelse!