Mærkelige jobs
Hunde-surf-instruktør er jo verdens mest nuttede job!© Getty Images

8 grineren, mærkelige og vilde jobs, du ikke vidste fandtes

Er dykkende pizzabud, udlejnings-brudepige eller neglelaksnavngiver noget for dig?

23. august 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

En grå dag på kontoret, hvor mail-indboksen bugner, kaffen grumser, og motivationen er dalende, kan vi godt tænke: “Livet ville være federe, hvis jeg var professionel havfrue”, men derefter grine lidt af os selv, for sådan en skørt job findes jo slet ikke. Men der tager vi fejl!

Vi har i denne artikel fundet otte helt vilde jobs, som vi ikke i vores vildeste fantasi anede fandtes, da vi for efterhånden mange år siden valgte karrierevalg. Måske det er på tide at prøve noget nyt? 

1. Neglelaksnavngiver

Kan du huske Mint Candy Apple-neglelakken fra Essie, der var en uundværlig ting i vores toilettaske i 00'erne? Vær' ærlig, selvfølgelig kan du det! 

Har du nogensinde undret dig over, hvem der finder på navnene til neglelakkerne? Det gør en neglelaksnavngiver selvfølgelig! Nogle firmaer hyrer nemlig kreative typer ind til den spændende opgave at navngive deres neglelakfarver. Måske det skal være dig, hvis du er en kreativ type? 

2. Offentlig transport-skubber

I Japan er der OK meget rush på togene og metroerne i myldretiden, og derfor er det vigtigt, at den offentlige transport bliver “pakket” ordenligt, og der dermed kan være flest mennesker i togene. Men hvordan sørges der for det? Der ansættes selvfølgelig en oshiya – det vi på dansk nok ville kalde en skubber eller en pakker. En oshiya skal sørge for, at alle kommer på toget, at der er flest mulige passager på toget, og sørger for, at der ikke er nogle, der bliver fanget i lukkede døre. Rimelig vildt job alligevel!

Neglelak
Har du en idé til hvad, denne fine neglelak skal hedde? © Getty Images

3. Dykkende pizzabud

Hvordan får du bragt pizza ud til et undervandshotel? Du ringer selvfølgelig til et dykkende undervandspizzabud! Vi kan ikke heeelt regne ud, hvordan vores hawaii-pizza overlever turen ned på havets bund, men det kan de dykkende pizzabude i Florida helt sikkert svare os på. Spændende!

4. Professionel krammer

Har du overvejet, om et kram kan kurere dit tankemylder eller andre problemer? Det vil en engelsk “cuddler” sikkert mene, at det kan. Kramme-terapi er nemlig noget af det nyeste nye, hvor fysisk berøring og kram menes at kunne udlede lykkehormonet oxytocin. Dermed kan du altså købe dig til et bedre mentalt helbrede med lange, varme, professionelle kram! Ikke dårligt. 

Pizzabud
Vi fatter det ikke – hvordan kan disse pizzaer komme ned på bunden af havet?© Getty Images

5. Vandrutschebane-tester

Nogen skal være den første til at teste en ny, vild, sjov vandrutschebane, og nogle mennesker er så trænede i det, at de kan kalde sig vaskeægte professionelle vandrutschebane-testere! Er du en vandhund, er dette måske jobbet for dig? Men du skal være indstillet på en flyvetur i ny og næ – de professionelle vandrutschebane-testere rejser nemlig rundt i hele verden for at afprøve vandrutschebaner, og nogle af dem rejser op til hele seks måneder om året. Vildt!

6. Surf-instruktør for hunde

Tro det eller ej, men det er ikke kun lækre surfer-dudes i Klitmøller, der kan tæmme de vilde bølger – det kan både Fido og Pluto også lære! Teevan McManus fra San Diego er nemlig vaskeægte surferinstruktør for hunde, der, i følge ham, faktisk også sagtens kan lære at elske den meditative sport i vand. Har du en hund, der kunne gøre sig som sej surfer-chick eller surfer-dude

Hund surfer
Måske verdens mest nuttede job – hunde-surf-instruktør!© Getty Images

7. Brudepige til leje 

Måske ved du, at du kan hyre en professionel bryllupsplanlægger eller en professionel til at skrive din tale til dit bryllup, men vidste du, at du også kan hyre en professionel brudepige til dit bryllup? Så hvis du har brug for en professionel til at blive ekstremt glad på dine vegne, græde lidt når du giver dit “ja” og hujende forsøge at gribe brudebuketten, skal du blot give Bridesmaid for Hire et kald, hvor en brudepige koster mellem cirka 1.800 kroner og hele 12.000 kroner, alt efter hvad du forventer af din brudepige. Måske ikke en helt dårlig tjans? De må da få spist en del lækker bryllupsmad! 

8. Professionel havfrue

Har du nogensinde været i Den Blå Planet? Så ved du, at der i en af deres tanke svømmer en vaskeægte (okay, vaskeægte falsk) havfrue rundt i deres store bassiner! Så det ER faktisk muligt at få børnedrømmen om at være havfrue opfyldt. Dog skal du være riiimelig god til at holde vejret og føle dig ekstremt komfortabel i vand. Men hvis du gør det, er vi sikre på, at professionel havfrue er et mega sjovt og anderledes job. 

Havfrue
Lad os være ærlige, har vi ikke alle drømt om at være havfrue? Nu har vi chancen!© Getty Images

Kilde: Justinfeed.com

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide