Johnny Depp er blevet forlovet

Hulk snøft - godten har fundet en ny kæreste. Og put a ring on it!

20. januar 2014 af Mette Andrea Boesgaard

Mangen et pigehjerte skippede et slag, da det i 2012 kom frem, at evigt hotte Johnny Depp havde forladt fruen gennem 14 år, den franske sangerinde Vanessa Paradis. Men en sådan godte går selvfølgelig ikke længe rundt på dating-markedet - og nu skulle det være sikkert og vist, at han igen er helt og aldeles af det: I weekenden kom det nemlig frem, at Johnny er blevet forlovet!

Den heldige er den 27-årige skuespillerinde Amber Heard. De to mødtes under indspilningerne til The Rum Diary i 2011 - altså mens Johnny stadig var lykkelig sammen med Vanessa - men de begyndte først at date, efter Johnny og Vanessa gik hver til sit i 2012.

Og nu er den 50-årige godte så gået skridtet videre og har friet til sin kæreste. Rygtet opstod, da Amber i sidste uge blev set med en gigantisk diamantring på hånden (og den slags kan i USA jo kun betyde, at man er forlovet). Parret har ikke selv bekræftet noget, men en sladdervoren kilde tæt på turtelduerne bekræfter, at den er god nok.

Ja, faktisk har de været forlovet længe, afslører kilden - Amber har bare ikke gået med ringen endnu... Dog har hun delt de glade nyheder med sine nære venner.

- Og selvfølgelig kunne de ikke være lykkeligere over at være forlovede, og de er begejstrede over at dele resten af deres liv med hinanden.

Johnny og Vanessa blev aldrig gift, men de har to børn sammen - Lily Rose på 14 og Jack på 11. Johnny har dog været gift en gang før (med Lori Ann Wilson) og forlovet 3 gange tidligere i sin pure ungdom.