Johnny Depp overrasker sin største fan, Pink, og hun reagerer som en forelsket teenager

Vi var blevet (mindst!) lige så røde i hovedet

25. maj 2016 af Maria Denise Christoffersen

At vi almindelige dødelige kan blive starstruck over at møde vores idoler, giver sig selv. Men store stjerner kan åbenbart også få blussende røde kinder og ekstremt svært ved øjenkontakt, når de står ansigt til ansigt med deres kendiscrush.

Here comes Johnny

Pink har netop gæstet det amerikanske talkshow Jimmy Kimmel Live, og her blev hun henkastet spurgt ind til sine største fancrush. Sangerinden afslørede, at hun er så vild med Johnny Depp, at hun helt har undgået at møde ham, de gange, hvor muligheden bød sig. Og at hun engang har haft en superakavet samtale med skuespilleren i en pladebutik – en situation, som hun stadig græmmes over! 

Men hvad Pink ikke ved, er, at midt under interviewet kommer Johnny Depp (som hallo, er lækrere end nogensinde!) pludselig ind for at overraske sin kæmpefan... Vi hyperventilerer lidt, bare ved tanken om, at dét skete for os!

Røde kinder

Pink bliver så befippet, at hun helt glemmer at være en cool popstjerne – og i stedet bliver rød i hovedet og undgår øjenkontakt med Mister Depp, da han prøver at give hende et kys! Det er virkelig sødt at se den ellers så badass sangerinde blive teenagefan-agtig og flov, og klippet er da også gået viralt. Sikkert fordi enhver, der ser det, kan identificere sig med den generte sangerinde. 

Bare rolig, Pink: Vi havde gjort PRÆCIS det samme!

Se Johnny Depp overraske Pink her: