Britney Spears
© Wenn

Kalder alle Britney-fans – nu kan du købe hele Britney Spears' vanvittige garderobe

... men din konto kommer seriøst til at bløde, for prisen for tøjet er CRAZY!

9. maj 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

En af hendes mest ikoniske sange har (selvfølgelig) en plads på listen over de mest geniale musikvideoer fra 00'erne, som vi stadig har total optur over. Britney Spears er ikke til at komme udenom, og vi tør næsten ikke tænke på, hvor kedeligt og farveløst vores teenageliv ville have været, hvis Britney ikke havde været med på sidelinjen. 

Heldigvis var Britney med os hele vejen, og mens sange som Toxic og Baby One More Time drønede ud af højtalerne, og vi stod med en hårbørste som mikrofon foran spejlet, fantaserede vi om at hoppe i sangerindens vilde outfits (indrøm det bare – du gjorde det også!). 

Køb Britneys garderobe 

Nu kan vores fælles teenagedrøm rent faktisk gå i opfyldelse. En canadisk fan har siden 2003 samlet nogle af Britney Spears vildeste outfits, og nu har han sat hele samlingen til salg på eBay.

Der er både tøj, som sangerinden har været iklædt i musikvideoer, og tøj, som hun har vist sig frem i på den røde løber. Du kan se hele samlingen lige herunder. 

Din konto vil bløde 

Hvis du er inkarneret Britney-fan, kan du smide et bud på eBay lige her, men din konto kommer seriøst til at bløde. I skrivende stund er prisen for herlighederne nemlig på 99.995 dollars, hvilket svarer til godt 680.000 danske kroner!

Dit Britney-hjerte vil med garanti blive lykkelig for indkøbet, men du får måske lidt problemer med din bankrådgiver... 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.