Fjen læbestift med pizzafedt
© Woman.dk

Kan du aldrig få din læbestift helt af? Prøv dette velsmagende trick

Vi har selvfølgelig selv lagt læber til, og det virkede sg*!

9. december 2016 af Amalie Caroline Møller Bonde

Vi kan ikke prale af, at vi selv har gjort opdagelsen, men ikke desto mindre gør det ikke tricket mindre spændende at udforske.

Hacket kommer fra Seventeen, som under en frokostpause opdagede, at pepperonien på pizzaen (læs: pizzafedt) er et yderst effektivt middel til at fjerne læbestift med.

Et tip, vi ikke helt ved, hvad vi skal tænke om, men som vi alligevel ikke kan lade være med at få lyst til at prøve. Det må da være verdens mest velsmagende makeupfjerner!

Derfor har jeg, Amalie aka modig Woman-praktikant, valgt at teste, om det virker.

Resultatet

Jeg lod fedtet sidde på læberne et par minutter og tørrede det derefter af med en almindelig serviet. Resultatet – ja, det var faktisk ret imponerende. Se selv i videoen herunder.

Ikke desto mindre er det ikke et tip, jeg vil anbefale dig, når du sidder i kantinen, for det er ikke ligefrem, hvad jeg vil kalde charmerende...  

KUN på læberne

Jeg skal også understrege, at det KUN er på læberne, dette tip kan anvendes – du bør absolut ikke kaste dig ud i at bruge din elskede Hawaii-pizza som din nye øjenmakeupfjerner. 

Ifølge hudlæge Jeanette Graf er det ikke skadeligt for dine læber, men det kan give udslæt, hvis du får det på huden omkring læberne, og derudover kan madolien også give tilstoppede porrer.

Kig med i videoen nedenfor, hvor du kan se, hvordan det gik, da jeg lagde læber til pizzatesten.

Vil du følge med i, hvad vi ellers laver på Woman-redaktionen?