MSN Messenger Winks: Kyssemund, dreng der græder og dreng der kaster vandballon

Kan du huske de ‘winks’, du kunne sende på MSN? Få et flashback, og se dem alle her

Det var så irriterende, når din veninde spammede dig med 14 i træk

7. maj 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

Brugte du MSN Messenger hver dag som teenager? Så kan du med garanti huske, hvor vigtigt det var at vente fem minutter med at skrive til ham din søde klassekammerat, efter han var logget på. Du indsatte sikkert også en føler-sang i din profiltekst, hvis du var uvenner med en veninde – og loggede naturligvis af og på flere gange for at få opmærksomhed. 

Åh, vores MSN-afhængighed i teenageårene er mindeværdig, og derfor vil vi lige give dig et lille, visuelt flashback, der helt klart bringer et par minder op, hvis du også var storforbruger af det sociale medie.

MSN Messengers ‘winks’

I MSN-samtalerne var det muligt at sende de såkaldte ‘winks’ til hinanden. Det var små videoer med lyd, som poppede op på modtagerens skærm, når han eller hun åbnede jeres samtale. 

Sommetider kunne de skøre ‘winks’ være ekstremt søde. Eksempelvis hvis du modtog en kyssemund af ham den søde klassekammerat. På andre tidspunkter kunne de små videoer være latterligt irriterende, for når din veninde havde spammet dig med 14 ‘winks’ i træk, blev du nødt til at vente, til de alle var blevet afspillet... 

Ja, det er lidt af et ambivalent forhold, vi har til den her video, som vi har fundet af alle de skøre (men også lidt geniale) MSN-‘winks’. Men én ting er helt klar. Vi husker dem alle TYDELIGT. Kan du også huske dem alle?

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.