© Samsung

Klaptelefonen er tilbage: Dét skal du glæde dig til

Var du også en af dem, der elskede at gå og klappe din telefon sammen igen og igen i 00'erne? Nu er klaptelefonen tilbage, og der er mange gode grunde til at byde den varmt velkommen.

14. december 2020 af Benjamin Creative for Samsung

Inden smartphonen kom og blev allemandseje, var den ultimative drømmetelefon en klaptelefon. Var du, ligesom os, en af dem, der også elskede den lille, kompakte telefon og følelsen af at flippe den hurtigt op, når den ringede, kan du godt glæde dig.

Nu er klaptelefonen og touch screen-telefonen blevet forenet i den innovative Samsung Galaxy Z Flip 5G med foldbar skærm i lækkert design, der opdaterer den klassiske klaptelefon, som vi kender og elsker den – men med mange flere seje funktioner. Her er, hvad du kan glæde dig til.

Nye muligheder for sejere billeder

Det kan være noget af en udfordring at skulle tage et sjovt gruppebillede med veninderne, for er der plads til alle, og hvordan skal man balancere telefonen, uden den falder bagover, og man skal gøre det hele om igen? 

Den struggle er så godt som væk med Galaxy Z Flip, for med den foldbare skærm fungerer den som et stativ i sig selv, så du nemt kan placere den til et godt gruppebillede og finde nye, sjove perspektiver til dine billeder. Funktionen Tag ét hjælper dig desuden med at fange de bedste øjeblikke, da den bruger alle telefonens kameraer og funktioner til at tage både billeder og video blot med et enkelt tryk. Dermed sikrer du, at du altid får det bedste skud og behøver ikke vælge mellem billede eller video.

Udtryk din personlige stil, og vælg din Galaxy Z Flip 5G i en lækker grå farve eller en smuk bronze.

Telefon og accessory i én

De klassiske klaptelefoner havde i den grad cool factor, og det er der heldigvis ikke lavet om på i Samsungs opdaterede version, der er designet i et stilrent formsprog. Det kompakte design gemmer på vild teknologi og mekanik, der blandt andet gør samlingerne støv- og smudsafvisende. Samtidig gør det lille, diskrete display på telefonens front det muligt at holde øje med de vigtigste samtaler og notifikationer eller skifte musik – helt uden at du åbner telefonen. 

Mere plads og smartere brug

Noget af det gode ved de gamle klaptelefoner var, at de ikke fyldte særlig meget i lommen og i tasken. Det er heldigvis det samme for Galaxy Z Flip 5G, der ikke fylder meget, når den er slået sammen. Men det går ikke udover skærmens størrelser, der måler hele 6,7 tommer, når den er helt foldet ud. 

Med funktionen Flex-tilstand bliver en app opdelt i to halvdele og sætter kontrolelementerne på den nederste halvdel og forvandler den øverste halvdel til et visningsområde, så du får fuld kontrol. Eller du kan have to forskellige apps åbne på samme tid og parre dem med funktionerne App Pair og Multi Active Window, så du nemt kan multitaske.