Hundens dag i tivoli
Hundens Dag afholdes 28. juni 2020 i Tivoli. © Tivoli

Kom til Hundens Dag i Tivoli – her samles 1300 hunde og deres ejere

Du er naturligvis også velkommen, selvom du ikke har en hund, men bare ELSKER de firbenede venner

24. juni 2020 af Rie Louise Kirkekbjerg

Hunden opfattes som værende menneskets bedste ven, og netop det nære og unikke venskab hylder Tivoli en gang om året, hvor hunde får adgang til forlystelseshaven i selskab med deres ejere. 

Det lyder som en drøm – både for hundene, ejerne og sådan nogle som os, der bare bliver ustyrligt glade og slet ikke kan være i os selv, når vi ser en hund (vi kan da ikke være de eneste?).

Tivoli fyldes op med søde hunde

I år bjæffes Hundens Dag i gang i Tivoli søndag 28. juni 2020 fra klokken 11.00, og her får hundejerne i år lov at gå rundt i forlystelseshaven. Det er ikke usandsynligt, at du kan opleve op til 200-300 forskellige hunderacer spankulere rundt i forlystelseshaven med deres ejer på slæb.

Mange hundeejere og gæster uden hund finder tit sammen og udveksler gode råd og erfaringer med hinanden. (Og hvis du går og pønser på at anskaffe dig en hund og måske er lidt i tvivl om hvilken der passer til dig, så er der mange tips at få sådan en dag i Tivoli!).

Hundens Dag er en enestående chance for, at de firbenede også kan opleve forlystelseshaven, som ellers ikke er tilladt for dem, og alle hunde har gratis adgang til Tivoli på Hundens Dag ifølge med betalende ledsager.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.