Konkurrence: Vind cool ur fra Tommy Hilfiger

Deltag i konkurrencen her, og få en ekstra gave under juletræet

29. november 2018 af Benjamin Native Studio for Urspecialisten

En ting, der helt sikkert er at finde på de flestes ønskeliste til jul, er et lækkert ur. Det er nemlig et perfekt musthave i garderoben, da det både er praktisk og kan tilføre lidt ekstra til garderoben. Særligt det nye ur fra ikoniske Tommy Hilfiger, der kan skinne om kap med dine smykker – og som nu kan blive dit!

Uret, der er blevet døbt Ari, er en kombination af røggråt stål, dybblåt læder med krokodille look og glimtende krystaller. Det giver tilsammen uret et sofistikeret look med et dramatisk twist. Optimalt til at peppe hvert et outfit op, om så du vil skinne lidt ekstra til hverdag eller tilføje uret som stilfuld detalje til dit fest-look. 

Det kan du vinde

Sådan gør du

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål inden den 13. december 2018 kl. 12.00. Præmien har en værdi af 1.595 kroner. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. 

Konkurrencen løber i perioden 29. november 2018 til 13. december 2018, og der udloddes 1 præmie. Vi trækker lod blandt alle deltagere, og du må kun deltage én gang.
 
Vinderen får direkte besked på e-mail, når konkurrencen er afsluttet. Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen inden for 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage, samt bosiddende i Danmark. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.  
 
Bonnier Publications vil alene anvende kontaktinformationerne til at fremsende præmier til vinderne efter hvilket de vil blive slettet af Bonnier Publications.
 
Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik    
 
Dataansvarlig:
Bonnier Publications International A/S
Boks 433, Sentrum
N-0103 oslo
 
 

Hvad hedder Tommy Hilfigers nye ur?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Womans nyhedsbrev spækket med spændende artikler og markedsføring om Woman via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!