Hvem skal blive årets veninder 2010?
Hvem skal blive årets veninder 2010?© Woman

Nominér din skønne veninde til Woman Awards

Meld din veninde og deltag i konkurrencen om spa-ophold og forkælelses-pakker fra Smirnoff

14. juni 2010 af Rikke Hovn Poulsen

Her på Woman elsker vi veninder - og det vil vi gerne fejre! Så derfor indfører vi nu Woman Awards 2010 for at hylde alle de skøre, sjove, seje, skønne og fantastiske veninder, vi ved, der findes derude.

© Woman

Har du verdens mest fantastiske veninde? Og vil du gerne vise hende, hvor meget du værdsætter hende? Så nominér hende til Woman Awards - så får I samtidig chancen for at blive endnu bedre veninder under det skønne spa-ophold, som I kan tage på sammen, hvis I vinder, eller holde et brag af en fest med en forkælelsespakke fra Smirnoff.

Du kan nominere din veninde i en af følgende fem kategorier til Woman Award 2010:

 • MIN SJOVE VENINDE
  Giver din veninde dig latterkramper, når du har allermest brug for det? Og overrasker hun med sine skøre påfund? Så fortjener hun at blive nomineret til 'Min sjove veninde'.
 • MIN KÆRLIGE VENINDE
  Vil du gerne sige tak til din veninde, fordi hun hjalp dig gennem en rigtig svær situation med sin omsorg og tålmodighed? Eller har hun givet dig et kærligt spark i rumpen? Vis, hvor meget du holder af hende, ved at nominere hende i kategorien 'Min kærlige veninde'.
 • MIN OVERRASKENDE VENINDE
  Overraskede din veninde dig emd en surprise-fest, champagne og lagkagge på din fødselsdag? Hvis din veninde har gjort noget fantastisk for at overraske dig, så er det payback time - nominér hende i kategorien 'Min overraskende veninde'.
 • MIN FASHIONISTA-VENINDE
  Er din veninde vild med mode og tendenser? Har hun sin helt egen stil, og er hun altid klar med et moderåd? Så nominér hende i denne kategori!
 • MIN SKØNNE VENINDE
  Kan din venindes badeværelse få selv den mest eksklusive skønhedssalon til at blegne? Og er hun altid klar til at sætte hår, lægge makeup og forkæle sine veninder? Nominér hende straks i kategorien 'Min skønne veninde'.

Sådan gør du: Skriv en mail til [email protected] og fortæl, i hvilken kategori, du vil nominere din veninde, og hvorfor hun fortjener at vinde (maks 200 ord). Vedhæft to fotos: Et af din veninde og et af dig selv.

© Garnier

Woman udvælger 25 finalister, som alle modtager en forkælelsespakke fra Smirnoff Cocktails og Garnier til en værdi af 300 kroner. Finalisternes billeder og historier bliver lagt på woman.dk, og herefter er det op til dig og de andre brugere at stemme om, hvem der skal vinde i hver kategori. De fem heldige vindere får, ud over æren, hver et gavekort til et spa-ophold for to personer på Comwell til en værdi af 10.800 kroner.