Nytårsfortsæt: 3 tips der gør dig bedre til at komme til tiden

Så er det altså nu, du skal lære det. At komme på slaget – du kan starte med at ønske dig et ur i julegave. Eller vinde et her!

2. december 2015 af Kommerciel redaktion
Du kommer halsende hen til cafeen, og alle dine andre veninder har allerede ventet på dig et kvarter. Du er også den, der altid kommer for sent til arbejdsmøder, og det er lige pinligt hver gang. Og du kommer heller aldrig op til tiden om morgenen, og du når i hvert fald slet ikke at spise morgenmad.

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så er du sikkert tidsoptimist – også kendt som 'den der altid kommer for sent'.
 
Her er 3 tips, der gør dig bedre til at komme til tiden: 

1. VÆR REALISTISK NÅR DU PLANLÆGGER
Os, der kommer for sent, er ofte lidt for optimistiske, når vi planlægger alle de sjove ting, vi gerne vil nå at presse ind i kalenderen. Pas på med at tro, at der er 35 timer på et døgn – som tommelfingerregel, kan du altid lægge en halv time mere til, end du tror, ting tager. Især når det involverer trafik! 
 
2. INDSE DU IKKE KAN NÅ ALT
Husk, det ikke er en synd at komme for tidligt. Det er faktisk bedre at komme til en aftale fem minutter før end fem minutter efter. Så drop den sidste ting, du liiige tror, du kan nå, inden du går ud af døren. De fem minutter, du bruger på dig selv, er fem minutter den anden ikke har nået at bruge på sig selv for at møde dig til tiden. Den veninde ville for eksempel hellere møde dig til tiden og så gå uden mascara en hel aften! 
 
3. ØNSK DIG ET ARMBÅNDSUR
Jaja, du har din mobiltelefon. Men det er altså meget bedre at have et ur på dit håndled, der hele tiden hjælper dig med at holde styr på tiden. Hvis det står helt galt til med dig og tid, så kan du jo stille det et par minutter frem, så du altid er lidt foran alle andre. Armbåndsuret er din ven. Og så er det oven i købet en god undskyldning for at ønske dig en ny, bling accessory i julegave! Her er et par supercool forslag: 
 
På billedet fra venstre: Classy fra Daniel Wellington i pink guld med brun læderrem 1.295 kr. // Recruit Prime fra SWISS Military Hanowa i guldbelagt herremodel 2.100 kr. // Bellport fra Gant i stål 1.890 kr. // Classy fra Daniel Wellington i pink guld med stribet tekstilrem 1.295 kr. // Falken fra Triwa i stål med sort læderrem 1.395 kr.
 
[KONKURRENCEN ER AFSLUTTET] VIND ET LÆKKERT UR MED WOMAN – SÅDAN DELTAGER DU
I de næste par uger skal du holde øje med Womans instagram. Her lægger vi nemlig billeder op af vores yndlingsure, og hvis du regrammer billedet med din egen favorit og tagger med det særlige hashtag, der står i opslaget, er du med i lodtrækningen om at vinde netop det ur! Vi finder den heldige lige efter nytår og vinderen bliver kontaktet direkte på instagram-opslaget.
 
Held og lykke!