Kærligheden flytter ind med Reese Witherspoon

Vind billetter til den nye chick flick med Reese Witherspoon i hovedrollen

Måske er du den heldige vinder?

16. september 2017 af Redaktionen

Du har nu mulighed for at vinde billetter til biograffilmen Kærligheden flytter ind, der har premiere 21. september. Vi udlodder nemlig 10x2 billetter, så du kan tage en veninde med til tøsehygge i biografen. 

Kærligheden flytter ind er en skøn og hjertevarm romantisk komedie, der handler om at starte forfra og om at finde sig selv igen.  

Reese Witherspoon er tilbage i sit rette element i den romantiske komedie, der handler om Alice, som efter sin separation flytter tilbage til sin barndomsby Los Angeles sammen med sine to døtre.

Da hun en aften i gode veninders selskab møder tre unge filmskabere, er der særligt én af dem, som tiltrækker hendes opmærksomhed – produceren Harry. Det udvikler sig til en herlig flirt, og så skulle der ikke komme mere ud af det… Det er i hvert fald hendes plan! Men meget kan ske, og lige pludselig har Alice – kraftigt ansporet af sin egen mor – givet de tre fyre lov til at flytte ind i det anneks, der hører til huset...

Du kan deltage i konkurrencen til og med mandag 18. september klokken 16. Præmien har en værdi på cirka 180 kroner og kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter. Vinderne kontaktes direkte og offentliggøres her.

 

Hvor mange mænd lader Alice flytte ind i sit hjem?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Womans nyhedsbrev spækket med spændende artikler og markedsføring om Woman via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!