© iStock

Vind en lækker goodiebag, og få svar på tusindvis af spørgsmål

Hvem vil ikke gerne have svar på livets store spørgsmål og blive forkælet samtidig?

18. august 2016 af Amanda Vejle

"Hvordan vil mændende gerne lægges an på?"

"Beskriv den perfekte kærestedag, hvordan ville det lyde?"

"Hvad er et godt og et dårligt parforhold i jeres øjne?"

Det er bare få af de mange spørgsmål, der hver dag bliver udvekslet mellem mænd og kvinder på Woman.dk og mmm.dks debatforum hvadsynes.woman.dk. Vi er stolte over at kunne annoncere, at vi nærmer os de 1000 brugere på hvadsynes.woman.dk, og det skal selvfølgelig ikke lade sig gå ubemærket hen. Derfor har vi besluttet at forære en præmie til den heldige bruger nr. 1000! 

Hvordan vinder du?

En præmie du IKKE vil gå glip af! Vi sammensætter en personlig og vildt lækker goodiebag til den heldige vinder. Alt du skal gøre er:  

Hvis du ikke allerede er oprettet, så skynd dig ind, og få lavet en bruger.
Vi har for længst rundet de 900 brugere, hvilket betyder, at vi snart rammer det famøse antal. 

Det kan være, at netop DU er the lucky number thousand!


Har du et spørgsmål?

Brugerne på "hvad synes" er de bedste til at debatere og hjælpe hinanden. For lidt over 1 år siden, startede I med at besvare hinandens spørgsmål, store såvel som små. Det har været alt lige fra, hvordan man bedst giver komplimenter, til hvordan man bedst tackler en utro kæreste. Fælles for dem alle er, at de har været værdsat her fra redaktionens side.

Hvis du brænder inde med spørgsmål, mens du venter, kan du jo passende gå ind og stille det til mændene på hvadsynes.woman.dk. Her kan du også kommentere på mændenes svar samt læse andre kvinders spørgsmål.