Womans testpanel er ellevilde med ny tampon – vind et års forbrug

Det er ikke altid lige let at have med de små, drilske vatbolde at gøre. Tamponer, altså. Se, hvilken Womans panel anbefaler – og vind en masse af dem

10. juni 2015 af Redaktionen

Heldigvis har du veninder. For hvem skulle du ellers tale med om kærestesorger og alverdens problemer – og de liiidt mere private ting, som for eksempel hvilken tampon der er bedst? 

Her på Woman er vi alle veninder. Derfor har vi samlet 85 Woman-læsere, der har testet den nye tampon med indføringshylster fra o.b., så vi kunne få en rigtig god og ærlig vurdering. Og vi må sige, at resultatet er positivt. Næsten 82 procent af testpanelet vil nemlig anbefale o.b. videre til os andre – og synes de er supernemme at bruge:

"Jeg er meget imponeret over o.b.'s nye tamponer. Jeg plejer at bruge Tampax, netop fordi jeg ønsker tamponer med indføringshylster. Men o.b.'s er fantastiske! Indføringshylstret er meget mere behageligt, det føles blødere mod huden og stikker ikke, som for eksempel Tampax kan gøre. Det er derudover supersmart, at tamponen, når den er pakket ind, er så lille, at man uden problemer kan have den i tasken. Selve tamponen er, i forhold til de tamponer fra Tampax og COOP, jeg tidligere har brugt, kortere og tykkere, hvilket for mig giver en super komfort. Jeg er meget imponeret!" lyder det for eksempel fra Mille på 22 år.  Advertisement

Hele 75 procent af panelet vil helt sikkert bruge o.b'.s nye tamponer med indføringshylster igen, mens de resterende 15 procent svarer, at de sandsynligvis vil bruge dem igen, så det er jo meget godt gået af den lille hvide vatbold. 

"Jeg har aldrig været særlig glad for tamponer og har for det meste brugt bind, når jeg har haft min menstruation. Men o.b. har ændret mit syn på det, og det er helt sikkert noget, jeg vil bruge fremover," siger Line på 23 år.

Nu sidder du sikkert og tænker, "jaja men virker den?" Til det kan vi kun sige, at hele 92 procent af testpanelets deltagere har sagt, at de følte sig sikre, når de brugte den. 

"Det er aldrig rart at få blod på fingrene," som Malene på 24 år fortæller, og det kan vi jo sådan set kun være enige i. 

"Men o.b'.s indføringshylster gør det meget lettere at bevare en god hygiejne. Jeg føler mig aldrig usikker på lækager, når jeg bruger dem, og jeg vil helt sikkert bruge dem igen."

Vind tamponer til et helt år
Så er det bare med at gøre plads i badeværelsesskabet og høre godt efter, for nu kan du vinde en masse nye o.b.-tamponer. Det eneste, du skal gøre er at sms'e 'ob' til 1245, og så er du med i konkurrencen om et års forbrug af de nemme små tamponer. Held og lykke! 

Konkurrencen løber til og med 25. november 2015. Præmien kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter. Vinderen kontaktes direkte af o.b.