Karaktererne fra Grey's Anatomy
© ShondaLand / Mark Gordon Company / Touchstone Television See

Kvinden bag Grey's Anatomy fortryder, at denne karakter blev dræbt i serien

Hvem savner du mest – Mark, George, Lexie eller McDreamy?

4. maj 2017 af Victoria Carlsson

Det kan nok ikke tælles på to hænder, hvor mange gange vi har grædt og grint til Grey's Anatomy. Helt præcist har serien stjålet (læs: beriget) 148 timer af vores liv og givet os alt fra pænt klamme operationer, lækre mænd, veninde-drama og virkelig hede flirts. Serien kører nu på 13. sæson og ser ikke ud til at være færdig foreløbigt – hvilket vi har sygt optur over! 

Vi har dog knap så meget optur over, at vi har sagt farvel til karakterer som søde George O'Malley, ekstrem sleske og sexglade Mark Sloan, lillesøster Lexie Grey og sidst men ikke mindst vores højtelskede McDreamy (vi har faktisk samlet et helt galleri til ære for ham – den lækreste læge i tv-historien!). 

Hvorfor skulle han dræbes? 

Det lader til, at skaberen af tv-serien, Shonda Rimes, heller ikke er helt nede med alle dødsfaldene i serien. Hun har nemlig afsløret til Entertainment Weekly, hvem hun er mest trist over at have dræbt. 

Vi skal helt tilbage til afsnit 17 i sæson 2 – ringer der en klokke, hvis vi siger Meredith Grey og en bombe? Afsnittet var næsten lige så neglebidende, som da Channing Tatum gav den gas i Magic Mike (det var dog på en lidt mere sexet måde...). 

Kan du huske bombeteknikeren? Det er nemlig ham, det hele handler om. Du husker nok, at Meredith gav ham bomben, som hun havde opereret ud af maven på en mand, og han så sprænger i luften, inden han når at gøre noget. 

Bombeteknikeren spilles af Kyle Chandler, som dengang var en forholdsvis ukendt skuespiller. Hans karriere har siden taget fart, og han har været med i flere Oscar-nominerede film som Wolf of Wall Street, Carol og Manchester By the Sea

En fantastisk skuespiller 

Shonda Rhimes fortæller til Entertainment Weekly, at hun ikke vidste, at det var Kyle Chandler, der skulle spille bombemanden – og hvis hun havde vidst det, havde hun ikke fået ham til at eksplodere. Men desværre var det Kyle Chandlers skæbne, selvom Shonda Rhimes helt sikkert fortryder det i dag.

Måske skal Kyle Chandler satse på, at Shonda Rhimes skriver ham ind i serien igen som et spøgelse? Hun har jo gjort det før, da Denny vandrede rundt på hospitalsgangene og gjorde Izzie helt forvirret. Åhh, vi kommer ikke udenom, at Grey's Anatomy til tider (læs: altid) er fuldstændig hjerteskærende! 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori