LEGO Vaffel maskine
Hvad kunne vi ellers ønske os? © Kickstarter

Nu kan du lave LEGO-vafler til morgenmad, som helt sikkert bringer dit indre legebarn frem

Nu må du gerne lege med maden!

3. april 2020 af Zenia Andine Kehlet

Vi har altid fået at vide, at vi skulle spise pænt, når vi sad ved bordet. At lege med maden var strengt forbudt, og det var slet ikke noget, vi fik lov til. 

Nu er der dog blevet lavet et vaffeljern til vores indre legebarn, som ikke bare giver dig lyst til at lege med maden, men direkte opfordrer til det. Vi vil have et LEGO-vaffeljern nu!

Byg din egen mad

Med vaffelmaskinen kan du lave 14 LEGO-byggeklodser ad gangen, hvilket er en hurtig produktion, når du også skal nå at bygge din mad. 

Når du engang er færdig med både at bygge og beundre dit værk, skal du selvfølgelig huske, at det også skal dekoreres og udsmykkes! Og derefter er det klar til at blive spist.

Et vaffeljern og to LEGO-tallerkener, tak

Der er lavet forskellige pakker, så du kan vælge lige den, der passer bedst til dig. Pakkerne er nemlig lavet sådan, at du kan vælge, om du ønsker ét eller flere vaffeljern. Du kan også købe en LEGO-tallerken med som fundament til dit byggeri. 

Selvom det måske virker som en rigtig god idé at købe det i denne karantænetid, så du kan bygge dine egne vaffelhuse hver eneste morgen, er der desværre først forventet levering i august... Med lad os være ærlige. Til den tid er det sandsynligvis lige så skægt at bygge dit eget vaffelhus!

Vaffeljernet kan købes her og koster for ét enkelt vaffeljern cirka 345 kroner. Vil du gerne have flere dele med til dit byggeri ligger priserne mellem cirka 345 kroner og 690 kroner. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.