© HBO

Lena Dunham fra Girls rocker gennemsigtigt blondeundertøj i ny kampagne

Og hun siger nej til Photoshop!

25. august 2016 af Diana Bjerregaard Kristensen

Det er en tid, hvor kvindeidealet er i forandring, og vi kan glæde os over at se de mange inspirerende kampagner og tiltag, hvor kvindekroppen bliver hyldet i alle sine former – senest har vi set den sjove Instagram-trend med havfruelår, og vi har også tidligere set bikinifirmaet, der droppede Photoshop og solgte flere bikinier.  

Lena Dunham er igen i front

Når det handler om at hylde kvindekroppen i sin naturlige form, så har stjernerne fra tv-serien Girls altid været i front!

Den 30-årige skuespiller og instruktør, Lena Dunham, står bag den skæve og sjove tv-serie Girls, hvor hun spiller hovedrollen som den søde og morsomme – men også ekstremt narcissistiske Hannah Horvath. 

Her har hun sammen med sine medspillere været med til gøre op med det typiske Hollywood kropsideal bestående af åleslanke kvinder, hvor hun gang på gang viser sin kurvede krop frem i let påklædte– eller nøgenscener på skærmen – fordi hun er stolt af sin naturlige krop.  

Elsk din naturlige krop

Sammen med sin medspiller Jemima Kirke (mor til to), der spiller den excentriske Jessa i Girls, står de to skønne skuespillerinder nu endnu engang i front for at sprede budskabet om at elske sin egen krop, som den er.

Denne gang smider Dunham og Kirke tøjet og poserer i blondelingerie for det New zealandske undertøjsmærke, Lonely, der i fællesskab med de to skuespillerinder har taget en meget personlig beslutning om ikke at gøre brug af Photoshop.

Den inspirerende kampagne er en del af mærkets passion om at skabe undertøj til kvinder, "der bærer deres undertøj som et kærlighedsbrev til sig selv.".

Nu glæder vi os bare endnu mere til den sidste sæson af Girls!