Ting, Sims har lært os
Har du også spillet meget Sims gennem dit liv? © EA Games

15 skøre men ret vigtige livslektioner, The Sims faktisk har lært dig

Du får det dårligt, hvis du ikke tager dine behov seriøst

26. februar 2023 af Henny Müller Dahl

1. Det tager laaaang tid at spare penge op, og det er svært at blive rig. Yep, det ved du, hvis du nogensinde har prøvet at lave en opsparing i The Sims UDEN at bruge snydekoder. Og det viser sig også at være såden i virkeligheden... Øv. 

2. Du får det dårligt, hvis du ikke tager dine behov seriøst. Nej, du kan ikke bare arbejde døgnet rundt, for du har også brug for underholdning, og du får det typisk meget bedre, når du får noget mad. Og et bad. Og god søvn (for så undgår du også at falde i søvn de mest random steder). 

3. Hvis du ikke låser din hoveddør, er der chancer for, at du får besøg af alt fra indbrudstyve til tilfældige fremmede, der bare vil kigge i dit køleskab. Så husk det: Lås døren! 

4. Og hvis du aldrig betaler dine regninger, så går det nok galt før eller siden. Hverken i The Sims eller i virkeligheden magter du at have besøg af pantefogeden.

5. Selvom nogen råber buuuh! ad dig, når du fremviser et nyt talent, så skal du nok blive rigtig god, hvis du bare bliver ved med at øve. Og hvem ved? Måske kan du fået bijob som klaverspiller ved siden af dit normale job? 

6. ... Men hvis du skal være god til absolut alting, så har du ikke meget tid til andet. Yep, hvis du har madlavning, kunst, sport, politik og 19 andre interesser, så vil det tage tid fra andre ting i dit liv. 

7. Det kræver ofte en indsats at få juhuu. Og du kan blive afvist. Av! 

8. Sommetider kan du risikere, at folk ikke synes, at dine jokes er sjove – eller at de afviser dig, når du kommer med gaver. Av igen! 

9. Relationer skal rent faktisk plejes, hvis de skal holdes i live. Så ring lige til din veninde, hvis du ikke har talt med hende i lang tid (men måske ikke midt om natten, som din simmer sikkert ville gøre). 

10. Det er okay at sætte dig på en stol og bare stirre ud i rummet engang imellem. Det kan faktisk gøre dig meget afslappet.

11. En semi-rent hjem er ofte en fordel. Hvis du lader dine beskidte tallerkener ligge og flyde i alt for lang tid, tiltrækker de fluer.

12. At balancere et liv med børn kræver en hel del. Især med en lille tumling!

13. Det er ikke altid en god idé at reparere ting, du ikke ved noget om. Du kan faktisk få stød, hvis du pludselig tror, at du er elektriker – eller ødelægge dit toilet endnu mere, hvis du beslutter at være blikkenslager for en dag.

14. Alle har forskellige interesser, og det er okay. Også hvis du synes, det er sjovt at kværne smør. 

15. Nogle folk er bare lidt svære at blive kloge på. Også selvom de ikke taler Simlish.