Mænd bliver først modne som 43-årige

Træt af, at kæresten er en drengerøv? Så må du lære at leve med det....

12. august 2014 af Mette Andrea Boesgaard

Kan du godt af og til have fornemmelsen af, at du er nødt til at være mor for din kæreste? Eller synes du bare af og til, at mændene omkring dig er noget platte, når de ræber højt og morer sig kosteligt over det, laver helikopter med tissemanden eller pisser over kors med vennerne? Så er der faktisk noget om det. En ny undersøgelse viser nemlig, at mænd bliver meget senere modne end os kvinder.

Undersøgelsen, som er lavet af den britiske tv-kanal Nickelodeon, konkluderer, at mens vi kvinder er modne i en alder af 32 år, går der hele 11 år, før vores mænd når samme modenhed - de skal nemlig være hele 43 år, før de når samme niveau i modenhed. Undersøgelsen definerer dog ikke, hvad de mener med modenhed, men kvinderne i undersøgelsen siger, at de største tegn på mændenes umodenhed er, at de stadig synes, at det er sjovt at prutte, køre for stærkt og spille videospil.

Mændenes umodne opførsel er ikke uden konsekvenser. Hver tredje kvinde indrømmer, at de har afsluttet et forhold, fordi de synes, at deres udkårne var for umoden. Og 46 % synes, at de er nødt til at være mor for deres kæreste lidt for ofte...

Det sagt er der også fordele ved en umoden mand. Fire ud af ti kvinder synes nemlig, at en umoden mand bidrager positivt til et forhold, fordi han holder det ungt og friskt med sine skøre påfund.