Kærestepar kigger på hinanden
© iStock

11 hjertevarme ting, søde mænd gør, når du har en pissedårlig dag

Han bestiller din yndlings takeaway, selvom det bare er en helt almindelig tirsdag

30. januar 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Han giver dig et kæmpe, kærligt knus. Et kram gør dig gladere (det er videnskabeligt bevist!), så når din kæreste giver dig et knus, er det bare om at suge så meget af hans kærlighed til dig som muligt.

2. På netop denne dag finder han sig i, at du kalder ham dine pinlige, selvopfundne øgenavne. “Jeg kunne godt spise pizza til aftensmad, Snuskeputtemand.”

3. Hvis du er på arbejde eller på studiet, sender han dig en sød besked, hvor han fortæller dig, at det hele nok skal gå – eller bare vil lade dig vide, at han elsker dig.

4. Han dropper diskussionen om, hvad I skal se i fjernsynet. “Lad os bare se Familien fra Bryggen i aften, skat!”

5. Han køber blomster til dig. På en trist dag (og alle andre dage) kan blomster gøre underværker! Og det virker altså ikke kun med en dyr buket fra blomsterhandleren – en fin blomst, som han har plukket på vej hjem fra arbejde, er lige så fantastisk at modtage.

6. Han taler (for en gangs skyld) om girly ting med dig. “Synes du, at jeg skal have den her røde neglelak på... eller den her bordeauxrøde neglelak på?”

7. Han spørger, om du vil have massage. På en lortedag er det rart at tænke på noget andet, og det forsøger han sandsynligvis at få dig til, hvis han foreslår en omgang afslappende skuldermassage.

8. Han bestiller din yndlings take away, selvom det bare er en helt almindelig tirsdag. Har du en forkærlighed for sushi? Eller thai-retter? Vejen til glæde går (nogle gange) gennem maven, og det ved han. Det kan også være, at han selv kokkererer en lækker lasagne, hvis det er din yndlingsret.

9. Han bruger tid sammen med dig. Din dårlige dag kan skyldes mange ting, men uanset hvad er det rart at bruge tid sammen med ham, du elsker. Hvad I laver er underordnet. Det kan være alt fra et spil Wordfeud til en tur i Tivoli. 

10. Han giver dig plads. Din dårlige dag kan også være så skod, at du bare har lyst til at være alene. Det forstår han – og står klar, hvis du pludseligt skifter mening og hellere vil lave noget sammen med ham.

11. Han nusser dig i søvn. Han kærtegner dig på ryggen eller nusser dig i håret, til du endelig falder i søvn. I morgen kan en ny dag begynde – og den bliver sikkert meget bedre!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide