kvinde kysser mand
Det vil gøre ham rigtig glad, hvis du viser, at du tænker på ham. © iStock

15 måder at forkæle en mand på

Har du lyst til at gøre lidt ekstra for manden i dit liv? Så læs med her

13. februar 2018 af Christina Nyvang Andersen og Simone Overgaard Aaberg

Hvem elsker ikke at blive forkælet en smule – sådan helt uden en anledning? Det sker måske ikke så ofte, men når det gør, så giver det os et kæmpe smil på, og vi fyldes med taknemlighed. 

Derfor vil din kæreste næsten med garanti også sætte pris på at blive overrasket af dig – hvad end det er en lille, beskeden gestus i hverdagen, eller at du arrangerer det helt store for at gøre ham glad. Vi har samlet 15 idéer til, hvad du kan gøre for at forkæle ham lidt ekstra: 

1. Giv ham gaver

Der findes ikke noget bedre end at få gaver, du ikke havde forventet at få. Og surprise, surprise: Sådan har din kæreste det også! List billetter til et nyt stand-up show, biografen eller en koncert med hans yndlingsband ned i hans jakkelomme en grå og kold mandag morgen. Så er der garanti for, at han bliver overrasket og glad, når han skal varme hænderne ved busstoppestedet.

Tip: Sørg for, at koncertbilletterne mærkes som noget vigtigt, når han stikker hænderne i lommen. Det er ikke så smart, hvis de ender i en skraldespand ved busstoppestedet.


2. Hold et surprise-party for ham

Han har fødselsdag, men han har alt for travlt med studiet og orker ikke at stable en fest på benene. Her kommer du ind i billedet: Inviter hans bedste venner hjem til dig, lav hans livret og overrask ham med et stort “SURPRIIISE!”, når han kommer ‘for at se film.’ Det vil minde ham om, hvor meget han betyder for dig.

Tip: Vær helt sikker på, at han ikke synes, det er træls at skulle være festens midtpunkt i stedet for at have en stille og rolig aften på sofaen. Du kender ham bedst, så tænk over, om han er typen, der ville elske et surprise-party.

3. Mød ham i undertøj

Din kæreste vil helt sikkert blive positivt overrasket og tro, at han er trådt ind i sin egen frække fantasi, hvis han kommer hjem og finder dig i færd med at stryge hans skjorter eller tage opvasken kun iført små trusser. Du kan også tilfældigt vimse nøgen gennem stuen, når han prøver at koncentrere sig om Sportsnyhederne.

Tip: Vær nu sikker på, at han ikke har sin mor eller tre kollegaer med hjem, når du kækt står klar med strygejernet...

Kvinde i undertøj sidder ovenpå sin kæreste
Hvis du ifører dig noget frækt undertøj, så vil du med garanti få et taknemligt smil i din retning.
© iStock

4. Plej hans tømmermænd

I stedet for at blive irriteret på ham, når han fylder din seng med værtshuslugt og tømmermænd en hel søndag, så forkæl ham med brunch på sengen. Og det skal ikke være tøseudgaven med drænet yoghurt, økologisk müesli og frugt. Tilbered i stedet en lækker mande-brunch med røræg, pølser og bacon.

Hvis du selv har tømmermænd og ikke orker at kaste dig ud i den store madlavning, kan et glas vand og to Panodiler på hans natbord også være en løsning. Det viser alt sammen, at du tænker på ham.

5. Giv ham små kærlighedserklæringer

Overrask ham med små kærlighedserklæringer i hverdagen. Du kan for eksempel sætte en ‘Jeg elsker dig’ post-it på hans computer, tegne et hjerte med rosiner i hans havregryn om morgenen eller sætte et læbestiftkys på spejlet. Selv om han er en stor og stærk mand, vil han også gerne bekræftes i, at du elsker ham og synes, han er dejlig.

6. Find din indre sygeplejerske frem

Vi ved godt, at ynkelige mænd der tror, de skal dø af en lille forkølelse, ikke er særlig tiltrækkende. Men find alligevel din indre sygeplejerske frem – måske oven i købet med tilhørende sygeplejeuniform (det kan måske peppe ham lidt op...). Lej alle hans yndlingsfilm, lav varm mælk med honning og lad ham være ynkelig. Vi har alle sammen brug for lidt moderlig omsorg, når vi har en off-dag.

7. Strip for ham

Sæt lækker musik på, vrik med hofterne, klæd dig langsomt af og giv ham en lapdance. Mænd er visuelle væsner, så din kæreste skal nok få stjerner i øjnene, hvis du giver ham et privat stripshow. Hvis du ikke føler dig mega komfortabel med det, så kan det være, at denne trin-for-trin-guide til at strippe for kæresten kan være en hjælp. 

Tip: Husk at trække gardinerne for, hvis stripshowet kun skal være for din kæreste og ikke alle genboerne.

Kvinde giver sin kæreste massage i nakken
Giv ham en god kropsmassage, når han kommer hjem fra arbejde – han vil elske det!© iStock

8. Vær hans massagepige

Når din kæreste kommer træt og udkørt hjem fra arbejde, vil han sikkert sætte pris på at slappe helt af, mens du giver ham en full body-massage. Massér hele hans krop fra tæerne til fingerspidserne og hovedbunden. 

For at skabe ekstra afslappende stemning for jer begge, kan du krydre det med tændte stearinlys, afstressende musik og en god massageolie – og så kan du give ham den bedste, erotiske massage nogensinde. 

9. Giv ham et blowjob

Vi ved godt, det er et billigt trick – men det virker altså! Det behøver ikke altid at foregå i sengen. Prøv at hive bukserne af ham, mens han står og tager opvasken, eller når han sidder i sofaen og ser en fodboldkamp. Spontane blowjobs i uventede situationer vil helt sikkert give dig points på ‘verdens bedste kæreste’-skalaen.

Tip: Fodbold-blowjobbet skal ikke udføres, når din kæreste ser fodbold med gutterne. Det er nok også en god idé, at du lige har sat dig ind i, hvor vigtig en fodboldkamp, der er tale om. Det er ikke sikkert, at din kæreste bliver super begejstret for at gå glip af det afgørende mål i VM-finalen.

10. Dyrk uforfængelig morgensex med ham

Væk din kæreste med en omgang god sex om morgenen – og nu ikke noget med, at du først liiige skal ud på badeværelset for at børste tænder, fjerne søvn fra øjenkrogen, børste hår og lægge en casual make up. Vis ham, at du vil have ham som det første om morgenen – også selvom du føler dig morgengrim.

11. Klap ham bagi

Giv ham et kærligt klap i numsen, når I står i kø i Netto. Flet fingre med ham på gaden, giv ham et kys i bussen eller giv hans lår et klem, når I er til familiefødselsdag. Små kærlige berøringer viser, at du synes, han er fræk, og at du ikke er bange for at vise omverdenen, at du har den lækreste kæreste. Det gør ham stolt.

Tip: Du behøver ikke at vise omverdenen, hvor meget du har lyst til ham. Sørg for, at I ikke kommer til at ligne nogen, der er i gang med at indspille en pornofilm i Netto eller til Tante Åses 60 års fødselsdag. 

Mand har sine arme om kvinde
Hvis han får lov til at holde om dig, når I går ture, vil han føle, at han passer på dig. © iStock

12. Lad ham være superhelt

Enhver mand har en lille superhelt i sig og vil elske at få lov til at redde sin dame. Giv ham chancen ved at gribe fat i hans arm, når I ser gyserfilm sammen, og lad ham holde om dig og passe på dig, når I går på en mørk sti. Det vil få ham til at føle sig maskulin, når han kan få lov til at trække i sit fiktive Supermand-kostume. Og når han føler sig maskulin, vil du også komme til at føle dig mere feminin, så det er en ægte win-win situation!

Tip: Lad vær med at overdrive. Du skal ikke hyle og skrige, hver gang en bil kører lidt stærkt forbi dig på gaden.

13. Lav personlige gavekort

Find din indre billedkunstner frem og klip og klister dig til personlige gavekort, som din kæreste med garanti vil sætte pris på. Vi nævner i flæng: ‘Jeg tager opvasken ti gange’, ‘jeg giver ti blowjobs’, ‘ti aftener med drengene’ eller ‘ti rusketure i haven’.


14. Lad ham styre fjernbetjeningen

Lad ham bestemme over fjernsynet bare en enkelt aften – også selvom det betyder, at I skal se en ligegyldig ishockeykamp eller et program om modbydelige massakrer i stedet for De Unge Mødre og Sex and the City. Du kan også invitere ham med i biffen for at se en håbløs, uromantisk krigsfilm, som han synes er sej.

15. Giv ham komplimenter

Tag på sightseeing på hans krop og fortæl ham, hvad du er vild med ved hver enkelt del. “Jeg elsker din overkrop, fordi den er muskuløs, behåret og maskulin.” “Jeg er vild med dine hænder, fordi de er så store og bløde og rører ved mig på den helt rigtige måde.” Den slags roser er der ikke mange mænd, der kan stå for!

Tip: Hold dig fra komplimenter, som du åbenlyst ikke mener. Der er ingen, der får noget ud af, at du roser hans fantastiske hårpragt, hvis han har høje tindinger og begyndende måne.

Husk på:

  • Du kan godt strække dig lidt for at glæde din kæreste, men du må aldrig overskride dine egne grænser for at tilfredsstille ham.
  • Det kan også komme dig til gode at have en glad kæreste. Især når det er dig, der er skyld i, at han er i godt humør. Når du forkæler ham på uventede tidspunkter i stedet for at være træt og sur, vil hans glæde også give dig mere energi. Og han vil helt sikkert også få lyst til at gøre gengæld med forkælelsen, når han bliver mindet om, at han har verdens bedste kæreste.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.