Karina skulle bare have noget i munden konstant...
Karina skulle bare have noget i munden konstant...

Bliv røgfri, hvis du vil score

Host eller snav? Singler på datingsites vil ikke have ryger-kærester

7. september 2009 af Stine Bødker Nielsen

Er der noget bedre end en tør cigaret og et vådt kys fra kæresten? Ja, det er der åbenbart! Og nu er det slut med kold nikotin-ånde, når du vil snave - i hvert fald hvis du har tænkt dig at finde din udkårne på nettet. Rygere er nemlig voldsomt upopulære på diverse dating-sites.

Ifølge en undersøgelse lavet af Metroxpress, bliver rygere skoddet som potentielle kærester på landets store dating-sites. Hele 86 procent af brugerne på Elitedaters.dk vælger rygere fra, når de skal finde sig en date på sitet. Derudover har singlerne generelt mistet sympati med rygerne. På Danmarks største datingsite, Dating.dk, er 33,5 procent blevet mindre tolerante over for rygere de sidste to år. Og 54 procent mener, at rygere kun vil date andre rygere i fremtiden.

Ifølge parterapeut, Martin Østergaard, er det fordi, rygning er blevet ganske umoderne:

- Som ryger bliver man set på som en person med et svagt karaktertræk eller som en, der er overvægtig. Det er simpelthen blevet uncool at ryge, siger han til Metroxpress.

Så er du ryger, og bliver du ikke ligefrem spammet med invitationer til dates på din datingprofil? Så kan det være, det er på tide at skodde den dårlige vane. Der skulle i hvert fald være større sansynlighed for at presse en andens  læber mod dine, når cigaretterne ikke sidder fast der.